Görüş Bildir
Haberler
Webrazzi, SosyalMedya.Co'yu Satın Aldı

Webrazzi, SosyalMedya.Co'yu Satın Aldı

Pchocasi
24.07.2014 - 20:15 Son Güncelleme: 24.07.2014 - 20:41

Webrazzi, Sosyal Medya.Co'yu Satın Aldı

İnternet dünyasının yeni ve başarılı Sosyal Medya yayınlarından olan sosyalmedya.co, Webrazzi tarafından satın alındı.

Yaklaşık olarak 3 sene boyunca internete iyi hizmetler sağlayan sosyalmedya.co web adresi internet medyasında aktif olarak rol oynuyordu. İnternete pek yansıtılmasa da, web sitesi sahibi Fatih Güner ve Webrazzi ekibi ile gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Webrazzi tarafından satın alındı.

TÜM YÖNETİM WEBRAZZİ’YE GEÇECEK

Yapılan anlaşmaya göre, Webrazzi tarafından satın alınan sosyalmedya.co adresi anlaşma kapsamında tüm içerikleri ile birlikte tüm sosyal medya hesapları da Webrazzi’ye devredilecek. Her iki taraftan da satın alınma sürecinde ödenen ücret tarafında açıklama yapmazken, sosyalmedya.co’nun sahibi Fatih Güner ve ekibinin tüm devir işlemlerini 1 Ağustos tarihine kadar tamamlayacağı bildirildi.

Satın alınma işleminin ardından devir işlemleri de tamamlandığında tüm yönetim ekibi artık Webrazzi için çalışmaya devam edecek. Çalışma prensipleri ve koşulları konusunda detaylar henüz bildirilmezken, Webrazzi’nin aklında yatan projeyi yakında açıklayacağını umuyoruz.

SOSYAL MEDYA AMAÇLI HEDEF KİTLE

Webrazzi’nin bu satın alma işleminin ardından neler yapılacağı konusunda Webrazzi çalışanlarından Arda Kutsal’ın açıklaması şu şekilde oldu:

“Webrazzi ekibi olarak sosyalmedya.co’nun sahip olduğu kitleyi ve trafiği daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bunu yaparken de içerik tarafında bazı yeni açılımlara gideceğiz. İş modelleri konusunda da sahip olduğumuz tecrübe ile yeni modeller uygulamayı düşündüğümüz sosyalmedya.co’nun önümüzdeki dönemlerde “ sosyal medya ” odaklı içerikte pozisyonunu daha geniş kitlelere yayarak, güçleneceğine inanıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/webrazzi-sosy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın