Görüş Bildir
Haberler
WD TV Personal Edition Ön İnceleme

WD TV Personal Edition Ön İnceleme

Pchocasi
25.07.2014 - 23:11 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 23:19

Wd Tv – Personal Edition Ön İnceleme

İster akıllı ister akılsız bir televizyona sahip olun, ekstra içerikler ve uygulamalar için harici bir medya oynatıcıya ihtiyacınız var. Bu işi WD TV’den iyi yapan olduğunu pek düşünmüyoruz.

WD olarak kısaltılan aslında Western Digital olarak bilinen firmanın yeni medya oynatıcısı televizyonlardan anlayanların gözdesi olmaya başladı. Wi-Fi özelliğine sahip yeni medya oynatıcısı WD TV Personal Edition firma tarafından kullanıcılara duyuruldu.

MİRECAST BAĞLANTISI İLE VİDEO AKIŞLARI

USB’ye, ağ depolama cihazlarına veya ev ağındaki herhangi bir bilgisayara kaydedilmiş neredeyse her türlü medya dosyasını oynatabilen WD – Personal Edition: MKV, MP4, AVI, WMV, MOV ve daha bir çok ses ile görüntü dosyası formatlarını rahatlıkla destekleyebiliyor.

My Password Ultra, My Book / My Cloud ailesi gibi kayıt cihazlarında ve ağa bağlı herhangi bir PC ya da Mac’te yüklü olan dosyaları kablosuz olarak oynatabilen cihaz, aynı zamanda USB bellek ve sabit disklerde de uyumlu olarak çalışıyor. Önceki modellerden farklı olarak Miracast bağlantısı sayesinde 1080p video akışı sağlayan medya oynatıcısı Türkiye’de kullanılmayan pek çok uygulama ile yer alıyor.

Türkiye’de hizmet veren Spotify ve Facebook gibi uygulamalara da erişilebiliyor. iOS ve Android için geliştirilmiş WD TV remote uygulaması ile akıllı telefon ya da tablette uzaktan kumanda edilebilen WD TV – Personal Edition şuanda Türkiye’de 160 $ etiket fiyatı ile satışta.

AZ VE ÖZ BAĞLANTILAR

WD TV – Personal Edition’ın arka yüzünde bulunan Ethernet girişinin yanı sıra bir adet HDMI, bir adet USB ve bir adet de optik ses girişi bulunuyor. Diğer cihazlar gibi karmaşık bir düzene sahip olmayan WD TV, basit bir kurulum ile kolayca kullanıma alınabiliyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/wd-tv-persona...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın