Görüş Bildir
Haberler
Warlords Of Dreanor Ddos Saldırıları Altında

Warlords Of Dreanor Ddos Saldırıları Altında

Teknoloji Haberleri
14.11.2014 - 15:10 Son Güncelleme: 14.11.2014 - 16:49

Warlords Of Dreanor Ddos Saldırıları Altında

Warlords Of Dreanor Ddos Saldırıları Altında
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Savaş Lordları her yönden saldırı altında.

Popüler MMORPG oyunu World of Warcraft ‘ın beşinci ek paketi olan Warlords of Dreanor dün gece itibariyle kapılarını oyunculara açtı.

Yeni dünyaları keşfetmek isteyen bir çok oyuncunun aynı anda oyuna bağlanması sebebiyle oluşan yavaşlamalar, bir çok oyuncuyu çileden çıkarttı. Blizzard oyuncuların ilgisi yüzünden oluşan sunucu yoğunluklarını mümkün olduğunca düzgün bir şekilde rahatlatmaya çalışırken, tek problemin oyuncular olmadığı ortaya çıktı.

Topluluk yöneticisi olan Micah “Bashiok” Whiple , yaptığı açıklamada bir çeşit saldırıya uğradıklarını söyledi. “Oyuncuların Dreanor’a tek bir noktadan ulaşmaya çalışması sebebiyle bir çok sıkıntı yaşandı. Bunu yeni ulaşım yolları açarak düzelttik. Fakat dışarıdan kaynaklı problemlerle de karşılaştık. Şu an latency artışına sebep olan ise World of Warcraft sunucularına yapılmakta olan DDOS saldırılarıdır

Şu an oyuna girmeye çalıştığınızda gördüğünüz 1000-2000 kişi arasındaki sıraların sebebi ise , Blizzard ‘ın geçici olarak sunucu kapasitesini düşürerek oynanışı rahatlatmak istemesi. Ayrıca şu an oyunda karşılaşabileceğiniz diğer problemler arasında Instance sunucularının time out vermesi sebebiyle dungeon ulaşımının engellenmesi, Player Not Found ve bağlantı kopması sorunlarına sebep olan sunucu problemleri, Garrison sunucularındaki sorunlar sebebiyle phasing ve performans sorunları yaşanması bulunuyor.

Kaynak: http://techkafa.com/warlords-of-drean...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın