Görüş Bildir
Haberler
Vosvoscular Zorunlu Trafik Sigortasını Protesto Etti

Vosvoscular Zorunlu Trafik Sigortasını Protesto Etti

Ulaş
31.01.2016 - 17:37

İstanbullu vosvos sevenler, klasik otomobillerde artan zorunlu trafik sigortasını protesto etti. Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği Başkanı Cenk Hızdıl, fiyat artışlarının klasik araba kullanıcılarının bütçesini sarsmaya başladığını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Klasiğin sigortası attı' sloganıyla Merter ve Kozyatağı’ndan yola çıkan vosvos sevenler Levent’teki Türkiye Sigortalar Birliği binası önünde bir araya geldi. Burada klakson çalan grup trafik sigortalarındaki artışa tepki gösterdi. Grup adına basın açıklamasını okuyan VolkswagenKaplumbağa Otomobil Derneği Başkanı Cenk Hızdıl, “Karayolları Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası olarak adlandırılan ve hepimizin her yıl düzenli olarak yenilediği kısa adıyla trafik sigortasında yaşanan kabul edilemez fiyat artışı, klasik araç sahiplerinin bütçelerini sarsmaya başlamıştır. Birçok klasik araç sahibi arkadaşımız mağdur olmaktadır. 250-300 TL ile yaptırılmış olan trafik sigortası için yeni dönemde bin 200- bin.300 TL ve daha da yukarılarda rakamlar telaffuz edilmektedir.” diye konuştu.

'Araçlarımız zaten 40 yaşında'

'Araçlarımız zaten 40 yaşında'

Klasik araba kullanıcısı Ömer Gezici de, “Araçlarımız 40 yaşında araçlar. Bir zamanlar vergi ödemiyorduk. Şimdi vergi de araçların sigortası da arttı. Geçen sene 300 TL’ye yaptığım sigorta bu sene oldu bin. 500 TL. Yani bu kadar da zam olamaz yani.” şeklinde konuştu.

  • CHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
22
6
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donnie Darko

waoow waoow waoww Hükümetimizi protesto etmek günahtır. ( Geçti, tavrınızı seçim zamanı koyacaktınız, şimdi kabullenin ) -.-

Maverick

Merak etme woswos çular ın hiçbiri bu hükümete oy atmamışlardır zaten AKP li birisini vosvos kullanırken de göremessin onlar son model arabadan başka binmezl... Devamını Gör

Dreamfall

Welcome to New Turkey!

tatlış penguen

vosvos canımmmmmmmmm sarılmak istediğim bir araba