Görüş Bildir
Haberler
Vimeo Tekrardan Erişime Açıldı

Vimeo Tekrardan Erişime Açıldı

Caner
12.01.2014 - 00:28 Son Güncelleme: 12.01.2014 - 01:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vimeo Erişime Açıldı

Video izleme sitesi Vimeo , bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Türkiye'de erişime kapatılmıştı. Siteye giriş yapmaya çalışan kullanıcıları, ' Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 10 . Sulh Ceza

tarihli 2014 / 23 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir ' mesajıyla karşılıyordu.

Siteye erişimin engellenmesinin arkasında yatan sebebin kanunlara aykırı bir içerik paylaşımı yapıldı iddialarıydı. Fakat net bir bilgi verilmemişti. Sevindirici haber ise siteye erişimin tekrar sağlanmaya başlanması oldu. Şu an Vimeo'ya rahatlıkla girilebiliyorsunuz ve herhangi bir engel bulunmuyor. Bizde sizlere birkaç ekran görüntüsü sunarak doğrulamak istedik.

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/vim...

Vimeo'ya Erişim Yasağı Kaldırıldı

Popüler video paylaşım platformlarından birisi olan Vimeo ‘ya geçtiğimiz günlerde erişim engellenmişti. Siteye giriş yapmaya çalışan kullanıcılar mahkeme tarafından verilen erişim yasağı mesajıyla karşılaşıyordu.

Engelli kaldığı süre içinde “ Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 10 . Sulh Ceza tarihli 2014 / 23 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir “ mesajı ile Türkiye’deki kullanıcılarını karşılayan site bugün itibariyle tekrar erişime açıldı.

Siteye erişimin engellenmesinin nedeni tam olarak bilinmemesine rağmen kanunlara aykırı içerik paylaşımı ile ilgili bir sıkıntı olduğu dile getirilmişti. Vimeo’ya şuan için hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadan girebilirsiniz.

Kaynak: http://webledik.com/vimeoya-erisim-ya...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0