Görüş Bildir
Haberler
VGM Burs Sonuçları Hakkında Açıklama: VGM Sonuçları Açıklandı mı?

VGM Burs Sonuçları Hakkında Açıklama: VGM Sonuçları Açıklandı mı?

KYK (Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü) burs başvuru sonuçları ardından gözler VGM sonuçlarına çevrildi. VGM tarafından yükseköğrenim öğrencilerine verilen eğitim yardımlarına ait başvurular, 2021 – 2022 eğitim yılı için 01 Kasım 2021- 15 Kasım 2021 tarihleri arasında www.vgm.gov.tr üzerinden elektronik ortamda alınarak tamamlanmıştı. VGM burs başvuru sonuçları için açıklama geldi. Peki, VGM burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte tüm bu soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her yıl üniversite eğitiminin başlaması ve dönem ortasına yaklaşılmasının ardından sonuçları açıklayan VGM, bu yıl da burs sonuçları ile ilgili detayları internet üzerinden yayımlayacak. VGM tarafından yapılan açıklamada 'burs başvurularının değerlendirme işlemlerine başlanmış olup yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacaktır.' denildi.

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM Burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

VGM burs sonuçları henüz açıklanmadı. Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

16.11.2021 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

16.11.2021 tarihi itibariyle sona eren yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine başlanmış olup yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacaktır.

VGM Burs Ücreti Ne Kadar?

VGM Burs Ücreti Ne Kadar?

2021-2022 eğitim yılında eğitim yardımı/burs miktarlarında artış yapılmış olup ortaöğrenim eğitim yardımı aylık 100,00 TL, yükseköğrenim bursu aylık 400,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim bursu ise aylık 600,00 TL olarak belirlenmiştir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın