Görüş Bildir
Haberler
van Persie: "Sahada Olmak Güzeldi"

van Persie: "Sahada Olmak Güzeldi"

Enver K.
03.10.2015 - 10:45
e0.365dm.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, yeniden formasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtirken, Portekizli Nani, yeni bir takım olduklarının altını çizdi.

Bursaspor ve Beşiktaş maçlarına yedek başlayan ve durumdan rahatsızlığını net şekilde ortaya koyanRobin Van Persie, Celtic deplasmanında formayı kaparken, futbol olarak pek de bekleneni ortaya koyamadı. 

Glasgow’daki karşılaşmanın ardından Milliyet’in sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu, mücadeleye ilk 11’de başlaması ile ilgili “Tekrar sahada olmak güzeldi” yorumunu yaptı. 

Van Persie, 2-0’dan 2-2’ye gelen mücadele için ise “Çok iyi bir geri dönüştü. İyi bir netice ve önemli bir puan aldık” ifadesini kullandı. 

Maça ileri uçta başlayan ancak daha sonra sağ kanada geçmek zorunda kalan Hollandalı oyuncu, sık sık savunmaya yardım etmek zorunda kalmıştı. Van Persie bu bölgedeki verimi konusundaki sorumuza ise şu yanıtı verdi;

“Bu şekilde oynamaya çok alışık değilim açıkçası. Ama takımın buna ve benim bu şekilde oynamama ihtiyacı vardı. Önemli olan arkadaşlarıma yardımcı olmaktı. Bunu da başardığımı düşünüyorum.”

Yıldız ftubolcu son dönemde Teknik Direktör Pereira ile yaşadığı sıkıntılı süreci hatırlattığımızda ise “Celtic karşısında iyi bir maç çıkardık ve çok önemli bir puan aldık” cevabını vererek geçmişte yaşanan bu olaya değinmek istemediğini de bir anlamda ifade etmiş oldu. 

Bu arada Fernandao’nun Celtic maçında oyuna sonradan girip attığı iki gol Teknik Direktör Vitor Pereira’yı yine köşeye sıkıştırdı. Hafta sonu oynanacak olan Akhisar maçına hangi forvetle çıkacağı konusunda kararsızlığa kapılan Portekizli hocanın, tercihini yine Van Persie’den yana kullanması bekleniyor.

'TECRÜBE KAZANIYORUZ'

Luis Nani ise yeni bir takım olduklarının altını çizdi, “Geçen sezon takımdaki oyuncuların çoğu Avrupa Kupası’nda yoktu. Hâlâ bu turnuvada tecrübe kazanıyoruz. Bizim için her şey yeni” dedi

Portekizli futbolcu, 'Her şey yeni. Yeni oyuncular çok. Birkaç maçtır birlikte oynamaya başladık. Geçen sezon takımdaki oyuncular Avrupa Kupası’nda yoktu. Hâlâ yeni bir takımız. Hâlâ bu turnuvada tecrübe kazanıyoruz. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya alışıklar. Avrupa Kupaları’nda oynamaya alışıklar. Böyle olunca daha çok efor sarfedip, en iyi performansı göstermeye çalıştık” ifadelerini kullandı. 

Celtic maçındaki geri dönüşün kendileri için önemli bir karakter göstergesi olduğunu belirten Nani, “2 gol yememize rağmen buna cevap verdik. Çok iyi bir karakter gösterdik. Takımın maçın sonuna kadar mücadele edeceğini kanıtladık. Bu sonuç kötü değil. Bu sonuçla hedeflerimizi korumuş olduk” diye konuştu. 

'MUTLU OLDUM'

Celtic taraftarının oyun içinde kendisine yönelik hareketlerinden rahatsız olmadığını belirten Portekizli yıldız, “Taraftarların beni bu şekilde konsantremi bozmaya çalışması normal. Bundan mutlu da oldum. Çünkü benim daha iyi oynamamı sağlıyor. Yüksek seviyede oyuncular her zaman iyi konsantre olmak zorunda” diyerek sözlerini noktaladı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın