Görüş Bildir
Haberler
TV
Ünlü olmanın şans işi olduğunu kanıtlayan ünlülerimiz

Ünlü olmanın şans işi olduğunu kanıtlayan ünlülerimiz

Beril Esen
17.08.2016 - 17:55

Türkan Şoray

Şoray ünlü oluşunu şöyle anlatıyor . Bir gün meydanda film çekiyorlardı. Merak ettim gittim.Sonra birisi geldi benim yanıma. Bana, “Filmde oynar mısın?” gibi bir şeyler söyledi. Film, film çekimi nedir bilmiyorum. Sinemaya bile pek gitmemişim. Belki bir kere falan gitmişimdir ya da. Çok şaşırdım, korktum ve koşa koşa eve gitmiştim. İşte, o yanıma gelen kişi Memduh Ün'müş… Demek ki, kaderimde sinema varmış. Birincisinde olmadı ama ikinci tesadüfte oldu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fahriye Evcen

Tatil için geldiği Türkiye'de Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katıldı Evcen. Daha sonra Aydoğan onu yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.Böylece şöhrete ilk adımını attı.

Tülin Şahin

14 yaşında Danimarka'daki bir hamburgercide keşfedildi. Ünlü bir fotoğrafçı, onun tek kare fotoğrafını çekip modellik yarışmasına gönderdi. Yarışmada birinci oldu.

Serenay Sarıkaya

15 yaşındayken rastgele katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Hemen ardından bir gençlik filminde yer aldı.

Hande Soral

Oyunculuğa izleyici olarak gittiği Komedi Dükkanı'nın bir bölümünde sahneye konuk oyuncu olarak çıkmış ve program bitiminde yapımcı tarafından oyunculuk yapması konusunda teklif almıştır.

Bensu Soral

Ünlü abla kontenjanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tan Taşçı

Türkan Şoray'la Mürüvetsiz Mürüvet sinema filminde rol aldı.Müziğe nasıl geçiş yaptı muamma..

Merve Boluğur

Lisede hiç popüler olmayan, utangaç, içe dönükü Merve Boluğur, kuzeninin ajanındaki bir fotoğraf çekimine gitti. Orada tanıştığı bir ajans sahibi ona kartını verdi. Haftalar sonra ajansın evinin bulunduğu sokakta olduğunu fark etti ve geçerken uğradı. Ve kısa sürede dizilerin vazgeçilmez yıldızı oldu

Burak Özçivit

Özçivit'in babası, oğlundan habersiz olarak fotoğraflarını Best Model yarışmasına gönderdi. Ancak bu fotoğraflar seçici kurul tarafından çöpe atıldı. Organizatörler son anda kendilerinden habersiz çöpe atılan bu 8 fotoğrafı fark ettiler. Böylece Özçivit yeniden yarışmacılar arasına katıldı.

Özçivit, 2004 yılındaki bu yarışmada gelecek vaad eden model seçildi.

Nihat Alptuğ Altınkaya

Bir gün İstiklal Caddesi'nde yürürken bir cast ajansı sahibi peşinden koşarak onu durdurdu. Ajans sahibinin 'seni çekebilir miyiz' sorusuna olumlu yanıt veren Altınkaya için kader işte o anda değişti. Bir hafta sonra Funda Arar'ın klibi için teklif geldi.

Cem Adrian

Etiler'de bir kafede falcılık yapan Adrian aslında müzisyen olmak da istiyordu. Ama bu hayalini gerçekleştirmesi için biraz zaman gerekti. Günün birinde devamlı fal baktığı bir müşterisi onun hayallerine giden yolu açmasında yardımcı oldu. Fazıl Say'ın arkadaşı olan bu müşterisine doldurduğu demoyu verdi Adrian. Sonunda demo Say'a ulaştı ve Adrian da özel öğrenci statüsüyle Bilkent Üniversitesi'nde müzik eğitimine başladı. Bu arada Adrian'ın demosunu Say'a ulaştıran kişi de bir başka ünlü müzik insanı Demet Sağıroğlu'ydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendinize şansa bırakın..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın