Görüş Bildir
Haberler
Uçaklarımız Bile Havada

Uçaklarımız Bile Havada

Onedio Medya
17.03.2014 - 20:03 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 21:45

Uçaklarımız Bile Havada

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a, Suriye'de bulunan ve Türkiye toprağı sayılan Süleyman Şah Türbesi soruldu.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında bulunudğu Sivas'ın Gemerek ilçesinde gazetecilein gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubu Yılmaz'a, 'Suriye'de bulunan ve Türkiye toprağı sayılan Süleyman Şah Türbesi'nin bulunduğu bölge, El Kaide'ye bağlı Irak Şam Devleti güçlerinin kontrolüne girdi. Burayla ilgili Türk askerlerine 'vur' emri verildi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?' sorusunu yöneltti.

Yılmaz da, 'Süleyman Şah Karakolu'nun bulunduğu yer, Türkiye toprağıdır. Türk bayrağımız dalgalanır, askerlerimiz tarafından korunur. Buraya karşı herhangi bir saldırı ihtimaline karşı silahlı kuvvetlerimiz teyakkuz halindedir. Hatta çok net, uçaklarımız bile havadadır' diye konuştu.

ü

Bu coğrafyada Türkiye'nin husumetini üzerine çekenlerin akibetinin parlak olmadığını, Türkiye'yi düşman edinenlerin geleceğinin iyi olmadığını vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:

'Herkes tarihe dönsün baksın, Türk'e kim ihanet etmişse, bu ülkeyi kim en zor döneminde yanlız bırakmışsa hepsi büyük hüsrana uğramıştır. Buna Ortadoğu coğrafyası, Kırım da dahildir. Çünkü biz hak davanın savunucusuyuz. Eskiden ilahi kelimetullah davacısının yeryüzündeki temsilcisiydik.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/bakan-yi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0