Görüş Bildir
Haberler
Türkiyenin en "Az Ünlü" 10 kişisi

Türkiyenin en "Az Ünlü" 10 kişisi

Iraz Ünlü
20.01.2015 - 18:33 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 01:54

Tanımamamıza rağmen bildiğimiz, televizyonda göremeyeceğimiz, bazı platformlarda ünlü bile sayılabilecek kişiler bir Instagram hesabında toplanmış. 

Günde en az iki defa yeni az ünlü paylaşan hesap epey eğlenceli.

Henüz kimin yönettiği bilinmeyen sayfadaki en dikkat çeken özellik, paylaştıkları kişilerin altına yazdıkları açıklamalar. 

Bir bakmışsınız, yakında siz de listedesiniz.

Takip etmek için adres: instagram/azunluler

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deniz Kosan

1. Deniz Kosan

Türkiye’nin en uzun sakallı fotoğrafçısı Deniz Kosan (@denizdotcom) nam-ı diğer @monsieurpapilon yine boş bir vaktinde Breaking Bad izlerken bir etkisinde kalıyor, bir etkisinde kalıyor ki sormayın. Önceleri “acaba kimya mı okusam lan?” diyor. Sonra bir anda gezegenler hizalanıyor ve o fikri buluyor; Heisenberg Coffee! Epey iyi bir fotoğrafçı olan Deniz, hazır kahvenin kimyasını da çözmüşken bunu neden tematik bir tükkanda insanlara sunmasın? Kendisini destekliyoruz ve tükkanı merakla bekliyoruz.

2. Eser Tuncer

2. Eser Tuncer

ve tabii ki Eser Tuncer. Bu hayatta iki dostu var; biri köpeği diğeri dövmeleri. Ama tek bir aşkı var: Kadıköy! Barlar sokağına gittiğinizde en az kendisini ve dövmelerini görürsünüz. Modellik ve dövmecilik yapıyor diye biliyoruz ama tam olarak hangisinden ötürü az ünlü olduğunu anlamış değiliz. Sakalda bi keramet var gibi ama…(soldaki Eser)

3. Bensu Soral

3. Bensu Soral

Kendisi az ünlülüğün sonlarına doğru geliyor. Tam ünlü olmadan paylaşalım dedik. Daha az ünlü olduğu dönemlerde kedi velisi olarak bilinirdi ama artık ismini kullanmanın vakti gelmiş ☺️ Dizilerini takip ediyor, Survivor'da gönüllüler adasından ünlüler adasına geçişini merak ve üzüntüyle bekliyoruz.

4. Merve Orhun

4. Merve Orhun

Merve Orhun aka Merube, son zamanlarda içenlere 'Oh' dedirten kahvesiyle tam anlamıyla bir az ünlü oldu. İstanbul'un havasından daha hızlı değişen saç rengiyle her seferinde bizi şaşırtan Merve'yi dövmeleri, sabah selfie'leri, köpekleri ve nevi şahsına münhasır kadrajları olmadan hayal edemiyoruz. Artık bize de bi' kahve 'falan filan' ısmarlarsın sevgili Merube.

5. Merve Polat

5. Merve Polat

Arkadaşlar şöyle yolu açabilir miyiz; Merve Polat geliyor. Instagram'ın en bilinen az ünlülerinden olan Merve, en bilinen özelliğiyle model. Esnaf akşam dükkanı kapatmadan 'z raporu' alıyorsa, instagramdakiler gözlerini kapatmadan önce mutlaka bi 'merve polat raporu' alırlar. Genelde Türkiye'nin asla kestiremediğimiz yerlerinde takılan Merve, son zamanlarda bir Batı Berlin çıkarması yaptı. Eh, heyecanla takip ettik tabii.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beybin Esen

6. Beybin Esen

Sosyal medyanın en sevilen kadınlarından biri: Beybin Esen (@beybinesen)

Kendisini sosyal medyacı olarak tanıyanlar pek yanılmasalar da eksik kalıyorlar. Beybin aynı zamanda reklam sektörünün iş ve işçi bulma kurumu olarak da hizmet veriyor. Bir pilavcı hakkında paylaşım yapıyor, anında pirince zam geliyor. Bununla da yetinmeyen Beybin, emlakçı ve aracıların kabusu olacak yeni girişimini gururla sunuyor: 'Evimi Tut'. Biz de kendisinin elini tutuyor ve yeni işinde bol şans diliyoruz.

7. Ayman Şanlıtürk

7. Ayman Şanlıtürk

İlk az ünlümüz, sevgili Ayman Şanlıtürk. Bugüne kadar sergi mi açmadı, resimlere konu mu olmadı? Şuna eminiz ki; henüz ünlü olamadı. Ama biz onu böyle seviyoruz. O kadar seviyoruz ki, ilk önce kendisiyle başlamak istedik. Eğer saçınızı turuncuya boyarsanız, belki siz de bir gün Ayman tarafından fotoğraflanırsınız.

8. Ali Seyitoğlu

8. Ali Seyitoğlu

Ali, Türkiye'nin ilk ve belki de tek 'lumbersexual' insanıdır. Başına bir hal gelirse Aliciğim, dağlara gel dağlara.

9. Abdullah İnal

9. Abdullah İnal

HE IS ON FIRE! Yani diyoruz ki; arkadaşlar kaçın, adam yanıyor! Abdullah İnal, uluslararası arenada boy gösteren bir model. Hala az ünlü olması sayfamız adına açık ve net bir lütuf. Kendisine karşı derin duygular besleyen varsa diye, geçmişte yaptığı bir röportajdan alıntı yapalım. “I love dirty talk in bed!” Yani diyor ki; yatakta benimle pis konuşulmasına bayılıyorum. 

Kendisi özendiğimiz hayatı yaşamakla meşgul olduğundan belki burada olanlardan haberi bile olmaz ama o 'birine mi baktın canım?' diyen bakışları bizim küçük radarımıza takıldı işte.

10. Cansın Sağlam

10. Cansın Sağlam

Bu geceki ilk paylaşımımız; tasarımcı Cansın Sağlam. Kendi markası altında tasarladığı egzotik hayvan desenli etekleriyle tanındı. Sonrasında FOLD diye bir marka kurdu ama bunların hiçbiri güzelliğinin önüne geçemedi. Az ünlülüğün sınırlarını zorlayan Cansın'ı görmek için ya Nişantaşı'nda ya da bir tekne bulup koylarda takılmanız gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın