Görüş Bildir
Haberler
Turkcell Üyelerine Lukapu’dan Yüzde 30 İndirim

Turkcell Üyelerine Lukapu’dan Yüzde 30 İndirim

Türkiye’nin en büyük fotokitap markası Lukapu, Turkcell ile özel bir işbirliğine imza attı. Buna göre 2222’ye ‘Lukapu’ yazarak mesaj atan herkes yüzde 30 indirimden faydalanacak.

Gerek akıllı telefonlarımız, gerekse son teknoloji makinelerimizle hepimiz fotoğraf çekiyoruz. Ancak bunları ya dijital ortamda saklıyoruz ya da sosyal medyada paylaşıyoruz. Günümüzde ne yazık ki unutamadığımız anları kalıcı albümlere dönüştürecek vaktimiz yok. Artık buna bir çözüm var: Lukapu.com.

Online fotokitap sitesi Lukapu’ya üye olarak en özel anlarınızı belgeleyen fotoğraflarınızı fotokitap yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üye olmak, ardından lukapu.com’un online “tasarla” bölümünü açmak, taslaklardan birini seçmek ve albümünüzü yerleştirmek. Seçtiğiniz taslakların üzerinde istediğiniz oynamayı yapabiliyor, fotoğraflarınızı ister bilgisayarınızdan ister sosyal medya hesaplarınızdan çekebiliyorsunuz. O sırada başka işiniz mi çıktı, yaptıklarınızı online sisteme kaydedip, daha sonra devam edebiliyorsunuz. Albümünüzü bitirip sipariş verdikten sonra 7 işgünü içinde fotokitabınız size gönderiliyor. Sadece fotokitap da değil, takvim ya da poster de hazırlayabilirsiniz.

Lukapu’nun şimdi 3 ay sürecek bir de sürprizi var. Turkcell ile bir işbirliğine imza atan Lukapu, %30 indirim fırsatı sunuyor. 2222’ye ‘Lukapu’ yazarak mesaj atan herkes yüzde 30 indirimden faydalanacak.

http://www.lukapu.com

Bunları biliyor muydunuz?

- Lukapu Türkiye’nin 81 iliyle de tanıştı.

- En çok Lukapu Büyük Kare fotokitap tercih ediliyor.

- Lukapu tasarlamak için siteye her gün ortalama 7000 fotoğraf yükleniyor.

- Her gün ortalama 20 bin kişi lukapu.com’u ziyaret ediyor.

- Lukapu’ya kullanıcılardan günde yaklaşık 60 telefon, 250 de e-mail geliyor.

- iPhone uygulaması LukaBUKA sayesinde akıllı telefonunuzdaki ya da sosyal medya hesaplarınızdaki 20 fotoğrafı seçip birkaç dakika içinde LukaBUKA albümünüzü hazırlayıp sipariş verebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın