Görüş Bildir
Haberler
Turgay Demirel Ukrayna'da

Turgay Demirel Ukrayna'da

Fatih
10.06.2014 - 21:24

Turgay Demirel Ukrayna'da

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını değerlendirmek için Ukrayna'ya giden FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ile görüştü.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, ülke temsilcileri ile “EuroBasket 2015″ konusunda görüşmek üzere FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak ile Kiev’e giden Demirel’i karşılayanlar arasında Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Gençlik ve Spor Bakanı Dmytro Bulatov, Ukrayna Basketbol Federasyonu Başkanı Sasha Volkov ve Genel Sekreteri Sasha Larin vardı.

Yapılan toplantıda turnuvanın hazırlıkları da dahil olmak üzere birkaç konunun görüşüldüğü, Ukrayna temsilcilerinin, Demirel ve Novak’a ülkedeki siyasi durum ve ülkenin “EuroBasket 2015″in ev sahibi olarak durumu hakkında bilgi verdiği bildirildi.

İlk toplantısını 13 Haziran Cuma günü yapacak yeni FIBA Yönetim Kurulu’nun, “EuroBasket 2015″in ev sahipliği konusunda karar vermesi beklendiği belirtildi. Bazı federasyonların, FIBA Avrupa’nın “EuroBasket 2015″in düzenleneceği ülkeyi değiştirme kararı vermesi halinde, turnuvanın ev sahipliğine talip olduğunu yazılı olarak bildirdiği kaydedildi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/10/turgay-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın