Görüş Bildir
Haberler
TSK Sözleşmeli Er Alacak

TSK Sözleşmeli Er Alacak

Onedio Medya
09.01.2016 - 21:33

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, İzmir ve çevre illerinden 4 bin liraya kadar maaşla çalışacak sözleşmeli er alınacağını açıkladı. Başvurular Bornova'daki 57. Topçu Tugayı'na şahsen yapılacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, uzman asker ihtiyacını karşılamak için 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaşlı sözleşmeli er alınacağını açıkladı. İzmir ve çevre illerden sözleşmeli er olmak isteyenlerin her hafta çarşamba günü şahsen Bornova'daki 57. Topçu Tugayı'na başvurmaları istendi.

Başvuranların askerlik hizmetine başlamamış, askerlik hizmetini tamamlamamış veya askerlik hizmetini erbaş veya er olarak tamamlayanlar ile diğer başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasında olmaları gerekiyor.

Adayların Bornova 57. Topçu Tugayı'na başvurarak dilekçe doldurması, nüfus cüzdanının aslı ile 2 fotokopisi, son mezun olunan okula ait diplomanın aslı ve bir fotokopisi, askerlik hizmetini bitiren adayların terhis belgesinin aslı ve fotokopisi, vesikalık 12 fotoğrafı, adli sicil kaydı ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu doldurması gerektiği kaydedildi.

Adaylar, sözleşmeli er olarak atandıkları birliğe göre ilk görev yılında ortalama 2 bin 300 ile 4 bin TL arasında maaş alacaklar. Sözleşmeli erler, komutanlık bünyesinde Türkiye'nin farklı noktalarındaki birliklerde görevlendirilecekler.

Başvurunun kabul edilmesi durumunda, ön sağlık muayenesi ve fiziki yeterlilik sınavından geçtikten sonra, sonuçları KKK’nın internet adresinden öğrenebilecek.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
21
5
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fener Bahce

para istemiyorum rütbe de. silah verin. ilk yarrak yiyen orospudan başlayıp doğuya giderim. mermilerin parasını da ben cebimden veririm

Pasif Kullanıcı

AHAHAHAHAGAHA :d :@@@@@ Doğudaki temizlik uzmanlarımızı etkilemis belli. ;D bakalim 3- 5 bin lira icin kac adet paralı köpek askere gidecek.

supertan

Şu şartları değiştirin kardeşim, yara izi olanı, dövmesi olanı almamak nedir? Birsürü işsiz adam var,hayatında etek giymemiş birsürü bıçkın var ! Adamın mnag... Devamını Gör