Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Üst Mahkemeye İtiraz Edecek

Trabzonspor Üst Mahkemeye İtiraz Edecek

Batuhan
23.06.2014 - 19:05

Trabzonspor Üst Mahkemeye İtiraz Edecek

Trabzonspor tarafı harekete

geçti. Bordo-mavili kulübün Hukuk Kurulu, bir üst mahkemeye itirazda

bulunarak, kararın iptal edilmesini talep edecek.

İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin 'futbolda şike' davasında Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların, 'yeniden yargılanma' ve 'infazın durdurulması' taleplerini kısmen kabul etmesinin ardından Trabzonspor tarafı da harekete geçti. Bordo-mavili kulübün Hukuk Kurulu, bir üst mahkemeye itirazda bulunarak, kararın iptal edilmesini talep edecek.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, DHA'ya yaptığı açıklamada, karara çok sert tepki göstererek, 'Bir üst mahkemeye itiraz hakkımız var ve bunu kullanacağız. Saçma sapan bir karar. Bu ülkede uyuşturucu tacirleri ve devleti yıkmaya çalışan terör örgütlerini de kapsar bu karar. Onlarda yeniden yargılanmak ister. Neye göre bu karar verildi? Bu kararı kim vermişse inşallah bu yanlıştan dönerler. Artık bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nde verilen her karar tartışılır. Bunun altından nasıl kalkacaklar? Bu karar bir üst mahkemeden dönebilir' dedi.

DİLAVER: 'BU HUKUK CİNAYETİNİ ÖNLEYECEĞİZ'

Trabzonspor Hukuk Kurulu'ndan hukukçu Atilla Dilaver de sosyal medya hesabından karara tepki göstererek, 'Üst mahkemeye itiraz edeceğiz. Bu hukuk cinayetini önleyeceğiz. Bu karar akılla açıklanamayacak kadar kendi içerisinde çelişkili bir karardır. Bu karar, kadın ve uyuşturucu tacirlerine, devleti yıkmak isteyen örgütlere hukuk çiğnenerek verilmiş bir müjdedir' açıklamasında bulundu.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/trabz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın