Görüş Bildir
Haberler
Trabzon Beraberlikle Yetindi

Trabzon Beraberlikle Yetindi

Enver K.
27.01.2015 - 20:02 Son Güncelleme: 27.01.2015 - 20:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. hafta maçında Trabzonspor sahasında Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de konuk ettiği Keçiörengücü'ne diş geçiremedi!.. Bordo mavililer tur için yetecek skoru alsa da liderliği garantileme fırsatını tepmiş oldu:0-0

Karşılaşmada baştan sonu üstünlük kuran Karadeniz ekibi konuk takımın kaleci Ulaş'ı geçmeyi başaramadı. Bu skorun ardından Trabzonspor 9 puanla 5. maçları tamamlarken, Keçiörengücü ise 6 puana çıkarak tur ümitlerini sürdürdü

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda sahasında Keçiörengücü'nü ağırlayan Trabzonspor'da 11 futbolcu yer almadı.

Bordo-mavili takımda, milli takım kamplarında bulunan Yatabare, Medjani, Constant, sakatlıkları olan Belkalem, Waris, Onur Recep Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Uğur Demirok'un yanı sıra Fatih Öztürk, Serdar Gürler ile Salih Dursun kadroda yer almadı.

Medicana Sivasspor maçında sağ bekte forma giyen Salih Dursun, ısınırken kendini iyi hissetmeyince esame listesinden çıkartıldı ve genç oyuncu Mertcan Çam ilk 11'de sahaya çıktı. A2 takımından Oğuzhan Acar da 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Trabzonspor'da geçen hafta ligdeki Medicana Sivasspor maçının 65. dakikasında oyuna girerek ilk kez forma giyen yeni transfer Erkan Zengin, ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Medicana Sivaspor maçında iki asist yapan futbolcuya ilk kez 11'de görev verdi.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/trabzonspo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0