Görüş Bildir
Haberler
Tolga Zengin Şehit Polisin Ailesine Ev Aldı

Tolga Zengin Şehit Polisin Ailesine Ev Aldı

Onedio Medya
14.01.2015 - 21:07 Son Güncelleme: 14.01.2015 - 21:24

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Sultanahmet’teki saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine yardımda bulundu.

Beşiktaş'ın yıldızı kalecisi Tolga Zengin'den örnek bir davranış sergiledi.

Vahdet Gazetesi'nin haberine göre; Geçen hafta İstanbul Sultanahmet'te bulunan Turizm bürosuna bir Rus teröristin düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş için siyah-beyazlıların kaptanı boş durmadı. 31 yaşındaki deneyimli kaleci, Şehit Kumaş'dan geriye kalan kız çocuğu ve eşi için alınması planlanan ev için yüklü miktarda bağışta bulundu.

TAKIMI TEŞVİK ETTİ

Trabzon ve Trabzonspor camiasının da destek verdiği şehit polisin ailesine kayıtsız kalmayan milli kaleci Tolga Zengin'in 50 bin lira civarında bir bağışta bulunduğu öğrenilirken, kendi yaptığı bu fedakarlığın yanı sıra arkadaşlarını da teşvik ettiği ifade edildi. 31 yaşındaki deneyimli kalecinin takım arkadaşı Demba Ba ve diğer bazı oyuncuları da destek konusunda ikna ettiği ve alınacak evin parasının büyük oranda tamamlandığı belirtildi.

ONUR DA BAĞIŞ YAPTI

Yaptığı yardımın duyulmasını istemeyen Beşiktaşlı file bekçisinin memleketindeki bu olaya kayıtsız kalmaması Trabzon ve Trabzonspor camiasında da takdir topladı. Öte yandan Trabzonspor'un başarılı file bekcisi Onur'un bağışta bulunduğu öğrenildi.

A Haber

Kaynak: http://www.ahaber.com.tr/spor/2015/01...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın