Görüş Bildir
Haberler
Tiote, Arsenal'i İtiraf Etti

Tiote, Arsenal'i İtiraf Etti

Fatih
01.10.2014 - 21:36

Tiote, Arsenal'i İtiraf Etti

Dört yıldır Newscastle United formasını giyen Cheikh Tiote, Arsenal kulübüyle görüştüğünü ve kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı.

Newcastle 'da forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tiote , Arsenal 'e transfer olmak için Londra kulübüyle görüştüğünü kabul etti.

Ülke basınına konuşan Fildişili ''Ayrılmak istiyorum. Newcastle'da dört yıl harcadım. Burada gerçekleştirmek istediklerime ulaştığımı ve artık yeni bir rekabete ihtiyaç duyduğumu düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara konsantre olacağım ve ara transferde neler olacağına bakacağım. Arsenal ve Rusya'dan bir kulüple görüştüğüm doğru. Ama İngiltere'de kalmayı tercih ediyorum' şeklinde konuştu.

Ayrıca Newcastle'da menajeri Alan Pardew ile arasında hiçbir dargınlığın da olmadığını açıklayan Tiote 'Onu seviyorum. Bir Newcastle oyuncusu için istediğini her şey onda var. Çok kaliteli bir oyuncu. Tabii ki de onun kazanma isteğini hafife almıyorum. Onun kazanan bir oyuncu olmasını seviyorum. Bir futbolcu olarak bir çok engelin üstesinden gelebilir.' ifadelerini kulandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın