Görüş Bildir
Haberler
Tesisleri Basıp Futbolculara Saldırdılar

Tesisleri Basıp Futbolculara Saldırdılar

Fatih
06.02.2014 - 22:44

Tesisleri Basıp Futbolculara Saldırdılar

Taraftarlar Corinthians tesislerini basarak futbolculara saldırdı, oyuncular bodyguard tuttu, Pato takımdan kaçtı, Fenerbahçeli Cristian da olaylara müdahil oldu.

Brezilya’nın Corinthians kulübünde ortalık karıştı. Ülkenin köklü kulüplerinden olan Sao Paulo temsilcisinde önceki gün başlayan olayların önü alınamadı. Paulista Ligi’nde mücadele eden siyah beyazlıların kötü formu taraftarlarını kızdırdı. Önce Santos’a, ardından Ponte Preta’ya ve sonrasında da Braantino’ya yenilen takım destekçilerini çıldırttı.

Tesisleri basan 100 kadar taraftar, futbolculara saldırdı, etrafta ne buldularsa zarar verdi. Bu olayın ardından futbolcular kendilerine bodyguard tutmaya karar verdi. Ancak olayların önü alınamadı. Bunun üzerine takımın yıldız futbolcusu Pato bugün kulüpten ayrılarak kentin diğer takımı Sao Paulo’ya transfer oldu. Daha önce Milan forması da giyen 24 yaşındaki oyuncuyu başka isimlerin de takip edebileceği belirtildi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Cristian’ın da gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre sarı lacivertli futbolcunun eski kulübünde yaşananlardan dolayı kulüpteki yetkililer ve eski takım arkadaşları ile irtibata geçerek, olaylar hakkında bilgi aldı ve ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Cristian, Türkiye’ye 2009’da Corinthians’tan gelmişti.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın