Görüş Bildir
Haberler
Terasta Öldürdü, Esnafa Haber Verdi

Terasta Öldürdü, Esnafa Haber Verdi

ATKN
05.12.2014 - 10:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde 28 yaşındaki Abdullah Karakal, çalışmadığı için tartıştığı ağabeyi 45 yaşındaki Mehmet Karakal’ı evlerinin terasında 15 bıçak darbesiyle öldürdü. Eli yüzü kanlı olarak evinden çıkan Abdullah Karakal, esnaftan polis çağırmasını isteyerek, gelen ekibe teslim oldu.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Bağlarbaşı Ova Sokak’taki Karal Apartmanı’nda meydana geldi. Kendilerine ait apartmanın teras katında oturan ve bekar olan Mehmet Karakal ile bir alt katta oturan kardeşi Abdullah Karakal arasında, çalışmadığı için bir süreden beri tartışma devam ediyordu. İddiaya göre, teras katında bulunan Mehmet Karakal’ın dairesine çıkan Abdullah Karakal, ağabeyinden çalışmasını isteyince tartışma yeniden başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Abdullah Karakal, ağabeyini sopayla dövdükten sonra 15 yerinden bıçakladı.

Olayın ardından apartmandan eli yüzü kan içinde inen Abdullah Karakal, “Ağabeyimi öldürdüm. Polis çağırın” dedi. Esnafın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Abdullah Karakal’ı gözaltına aldı. Binanın teras katında da Mehmet Karakal’ın cesedi ve olayda kullanılan suç aleti bıçak bulundu.

Polis ekipleri binada inceleme yaparken iki çocuğuyla birlikte eve gelen Abdullah Karakal’ın eşi Emsal Karakal, olayı öğrence şok geçirdi. Emsal Karakal, komşuları tarafından sakinleştirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/bursada-mehmet-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0