Görüş Bildir
Haberler
Tepki Çeken Görüntü: Öğrenciler Kur'an Okurken Ayaklarını Masaya Uzatan Din Öğretmeni

Tepki Çeken Görüntü: Öğrenciler Kur'an Okurken Ayaklarını Masaya Uzatan Din Öğretmeni

Kırıkkale Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi'ndeki bir sınıfta çekilen görüntüler büyük tepki çekti. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde öğrencilerin derste Kur'an-ı Kerim okurken öğretmenin sandalyede ayaklarını masanın üzerine uzatarak oturduğu görülüyor. 

Kırıkkale Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada öğretmenin emekliye sevk edildiği açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırıkkale Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi'nde yarı yıl tatilinden önce öğrencilerin Kur'an okuduğu sırada din dersi öğretmeni Hüseyin A.'nın oturduğu sandalyeden ayaklarını masanın üzerinde üstü üste atan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin basında da yer almasıyla öğretmene tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Kırıkkale'de Ensar Vakfı'nın eski başkanı olduğu ve aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti'nde aktif olarak yer aldığı belirtilen Hüseyin A.'nın derste bir öğrencisi tarafından çektiği görüntüler üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü hemen harekete geçti.

Tepki çeken o görüntüler 👇

Kırıkkale Valiliği: 'Öğretmen emekliye sevk edilmiştir'

Kırıkkale Valiliği: 'Öğretmen emekliye sevk edilmiştir'

Konuyla ilgili Kırıkkale Valililiği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada öğretmen Hüseyin A.'nın emekliye sevk edildiği belirtildi. Valilik açıklaması şöyle:

'İlimiz Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi öğretmeni Hüseyin Aksoy'un, Kur'an-ı Kerim dersi esnasında ayaklarını masanın üzerine uzatarak ders işlediğine ilişkin olarak bazı internet haber sitelerinde yayınlanan haber gereği aşağıdaki açıklamaların yapılması ihtiyacı doğmuştur. Konuya ilişkin olarak Valiliğimizce yapılan araştırmada; adı geçen görevlinin Beşir Atalay İmam Hatip Lisesi Meslek öğretmeni Hüseyin Aksoy olduğu anlaşılmış ve 20 Ocak 2017 tarihinde emekliye sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmenin uygunsuz hareketi sosyal alemde de konuşuluyor...

Öğretmenin uygunsuz hareketi sosyal alemde de konuşuluyor...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
106
55
22
17
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Veli

İmam Hatipler kapatılsın!

Pasif Kullanıcı

Din öğretmeni olurken "Haftada bir skandal olmalısınız ve 70 milyon kişi size küfretmeli" diye bir kağıt imzalatıyorlar da Diyanet'ten her hafta "Sıra sende.... Devamını Gör

qetum

Ensar vakfından sonrasını okumadım.