Görüş Bildir
Haberler
Tayini Hakkari'ye Çıkınca İntihar Etmek İstedi

Tayini Hakkari'ye Çıkınca İntihar Etmek İstedi

ATKN
30.12.2014 - 10:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli polis memuru, 22 yaşındaki Berkay Ö., ilk 'Şark Hizmeti' için tayininin Hakkari'ye çıkması üzerine intihar etmek istedi.

Beylik tabancasını başına dayayıp tetiğe dokunan polis memurunun yoğun bakımdaki hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kırıkkale'nin Çallıöz Mahallesi Nenehatun Caddesi Bağış Apartmanı'nda babası Mustafa, annesi ile kalan Çevik Kuvvet de görevli 3 yıllık polis memuru Berkay Ö., tayininin çıkması üzerine ilişik kesmek için Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne gitmek istedi. Oturduğu apartmandan asansörle inerken belinde bulunan tabancası ile başına ateş eden Berkay Ö., ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Yakınlarına uzun süre Kırıkkale'de kalmak istediğini belirten ve bekar olan Berkay Ö.'nün ilk şark hizmeti için tayininin Hakkari'ye çıktığı öğrenildi. Babası Kırıkkale Üniversitesi'nde personel memuru, annesi ise MKE'den emekli olan Berkay Ö. ile birlikte Kırıkkale'den 30 kadar polisin çeşitli illere tayininin çıktığı öğrenildi. Yoğun bakımda hayati tehlikesi devam eden Berkay Ö. Adlı polisin intihar girişimi ailesini büyük üzüntüye sevk etti.

Erhan Göğem, DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0