Görüş Bildir
Haberler
Tayfur Havutçu'dan İlk Açıklama

Tayfur Havutçu'dan İlk Açıklama

Fatih
17.01.2014 - 19:59

Tayfur Havutçu'dan İlk Açıklama...

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, Yargıtay'ı şike davası hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, adaletin yerini bulduğunu ifade ederek, 'Beşiktaş camiasına hayırlı olsun' dedi.

Cezası Yargıtay tarafından bozulan Havutçu, DHA'ya yaptığı açıklamada 'Gerekçeli kararı gördük, herhangi bir sıkıntı yok. Adalet yerini buldu. Hocalık yapmamda zaten bir sakınca yoktu. Bu kararla birlikte şimdi önümüzü daha net görüyoruz. Karar Beşiktaşcamiasına hayırlı olsun' diye konuştu.

Öte yandan NTV Spor'a canlı yayına bağlanan Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli, 'Usulu bir bozma söz konusu. Yargıtay'a biz temyiz dilekçemizi verdiğimiz zaman davanın usulüyle ilgili itirazlarımız olmuştu. O dosyaya göre usulen bir bozma kararınaYargıtay hükmetti. Detayına çalışıyoruz. Sonuç olarak şu an net bir şey var, Tayfur Havutçu için bozma kararı alındı. Detay kısmına ilerleyen zamanda verebilirim. Bunun yüzde 100 olumlu olarak algılanması söz konusu değil. Şu an usulen bozma var. Şike suçu oluşmadığı yönünde çok güçlü argümanlar yok. Basit anlatımla; usül hükümlerin uygulanmamasından dolayı Yargıtay böyle bir karar vermiştir' dedi.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sorusturm...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın