Görüş Bildir
Haberler
Tarkan'ın Hayaletken Bile Dünyanın En Seksi Göbeklerini Attığı Klibi: Hüp

Tarkan'ın Hayaletken Bile Dünyanın En Seksi Göbeklerini Attığı Klibi: Hüp

Klip analizlerimiz dur durak dinlemeden devam ediyor. Sırada, haftalardır istenen Tarkan'ın Hüp klibi var. Yalnız diğer klipler gibi bunda pek vurucu bir senaryo yok, baştan söyleyelim. Ancak bol bol Tarkan dansı ve bir miktar ilginçlikler de yok değil. Buyrun hep beraber coşalım, eğlenelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Allah gecinden versin, klibin başında Tarkan'ı vefat etmişken görüyoruz. İnsan böyle birden görünce fena oluyor ama şarkı hareketli olduğu için tam da üzülemiyor.

2. Tarkan'ın sevgilisini herhalde arkadaşları biraz kafası dağılsın diye dışarı çıkartmış. Kız ne yiyor, ne de içiyor. Tarkan'ı bu sırada şef garson olarak arkada görmek mümkün.

3. Mekanda herkes eğlenirken barda oturan bir kedi beliriyor. Muhtemelen o da felekten bir gece çalmak için dışarı çıktı diye düşünürken kedi kim çıksa beğenirsiniz? Evet, kedi Tarkanmış!

4. Masaya bir dolu şey söyleyip yemeyen kızcağızın aklından "Bi makarna olaydı iyiydi" diye geçtiğini görüyoruz. Çünkü bir gün sevgilisiyle yemek yerken makarnadan Tarkan çıkmış mesela. Net iyi anı!

5. Bu klibin en büyük özelliği tam ağlayacakken ağlayamamak. Mesela az evvel duygusallaştık ya, araya giren Tarkan göbeği sayesinde bir anda resetleniyoruz. Yalnız göbek de göbek şimdi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tarkan gerçekten de sevgilisini bi değişik seven insan. Sincap gibi kızın kazağının içine dalarak bir şeyler arıyor; artık çorap mı, don mu bilinmez... (Siz bunu evde denemeyin, biraz komik duruma düşebilirsiniz)

7. Bütün bunlar olurken Tarkan'ın bir derdi olduğunu ve ablası gibi gördüğü Serra Yılmaz'a açıldığını da görüyoruz. Tarkan "Ölücem ölücem dedim, inanmadınız. Bak noldu şimdi?" diye soruyor Serra ablasına. Meğersem klibin yarısında hep hayaletmiş aslında...

8. Garson kılığına giren Tarkan, herkes eğlenirken boynu bükük kalan sevgilisini, hayalet olduğu için gidip rahat rahat kokluyor. Bu noktadan sonra kızın yaptığı hamleye dikkat!

9. Üzgün kız, hiç tanımadığı bir erkeğe, usulca sokulup "Merhaba" diyor. Zaten oğlan da sinsi gibi kesiyordu bi saattir. Adama "pis şrfsz" diye kızmayın. Neden biliyor musunuz?

10. Çünkü o adam, aslında Tarkan'ın bedenine girdiği düz bir adam. Yani muhasebeci bir adamın, artık göbek atan bir Tarkan'a dönüştüğünü düşünün. Millette ne şans var!

Yani kız yine kendi sevgilisine gitmiş, bizi ilgilendiren bir gıybet yok :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doyamayanlara, o eski güzel günler için gelsin:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
184
93
38
30
16
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağmur

Aa Sinemis'i kesen cocuk (bkz Ediz Bahar) yukari yorum yapmis. Klibi dogru anlamisim yasasin!

Drn d.

Tarkan başka bir yaratık ya! Hafta sonu yaratılmış gibi! Ama son halleri, evliliği falan yani bilemedim :/ metin arolat uğraştı uğraştı Tarkan'a benzicem diy... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Tarkan "Ölücem ölücem dedim, inanmadınız. Bak noldu şimdi?" :D :D hahahahaaaa aynen öyle bakıyo zaten :D bekliyordum edacım bunu da keyifle okudum yinee :D h... Devamını Gör