Görüş Bildir
Haberler
Tarihi Zaferin Altıncı Yıldönümü!

Tarihi Zaferin Altıncı Yıldönümü!

Fatih
04.03.2014 - 19:40

Tarihi Zaferin Altıncı Yıldönümü!

Şike süreci nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nden uzun yıllardır uzak kalan Fenerbahçe'nin tarihi Sevilla zaferinin üstünden bugün tam altı yıl geçti.

3 Temmuz süreci sonrası Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalan ve 2008 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi maçı oynamayan Fenerbahçe için 4 Mart tarihi özel bir anlam taşıyor.

Fenerbahçe’nin Zico ile Devler Ligi’nde fırtına gibi estiği sezon Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla deplasmanına konuk olan sarı lacivertli takım, Kadıköy’de 3-2 mağlup ettiği rakibine 3-2 yenilmesine karşın penaltılarla çeyrek final biletini almıştı.

Sevilla deplasmanında forma giyen 14 futbolcusunun 11’iyle yollarını ayıran Fenerbahçe’de o gün forma giyen isimlerden takımda kalan üç isim Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Gökhan Gönül.

İşte o gün sahada olan Fenerbahçeli futbolcuların bugün forma giydiği takımlar; Volkan Demirel Fenerbahçe Mehmet Aurellio Futbolu bıraktı Mateja Kezman Futbolu bıraktı Colin Kazım Bursaspor ile yolları ayrıldı. An itibarıyla boşta. Ali Bilgin Son olarak 2012-2013 sezonunda Göztepe forması giymişti

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın