Görüş Bildir
Haberler
Tanıştığın İnsanın İlk Neresine Baktığını Söylüyoruz

Tanıştığın İnsanın İlk Neresine Baktığını Söylüyoruz

Tanıştığımız insanların bazen istemsizce de olsa bazı yerlerine gözümüz takılır. Hatta bazen o kadar uzun süre bakarız ki artık yeni tanıştığımız insan sonsuza kadar tanışamayacağımız insan olarak kalır. Sen tanıştığın insanın ilk neresine bakıyorsun? 

Hazırsan hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bugünkü modunu seç bakalım.

4. Hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın?

4. Hoşlandığın kişiye nasıl açılırsın?

5. Peki kendinde en önem verdiğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi ilk buluşma için güzel bir yer.

6. Bunlardan hangisi ilk buluşma için güzel bir yer.

7. Peki birinin seni etkileyebilmesi için ne renk giymesi gerekir?

8. Bunlardan hangisine daha çok önem veririsin?

9. Peki karşındaki insan söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırdı. Bu durumda ne yaparsın?

9. Peki karşındaki insan söylememesi gereken bir şeyi ağzından kaçırdı. Bu durumda ne yaparsın?

10. Son olarak sen bu kavramlardan hangisine kendini yakın buluyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen ilk gözlerine bakıyorsun.

Sen ilk tanıştığın birinin ilk gözlerine bakıyorsun. 'Gözler kalbin aynasıdır' sözüne çok fazla inanıyorsun. Gerçekten de insanların nasıl biri olduğunu sadece gözlerine bakarak anlayabilirsin. Güzel gözlere, özellikle mavi ve ela gözlere zaafın var. Güzel ve anlamlı bakan kişiler seni çekiyor. Derin ve uzun bakışlardan çok etkileniyorsun. Ama bunların yanında en önem verdiğin şey karşındaki insanın, gerçekten duygulara değer vermesi. Seni anlaması ve hissettiklerini küçümsememesini istiyorsun. Şimdiye kadar karşılaştığın insanlar seni anlamak bir yana dursun, sürekli bencil davranışlar sergiledikleri için ilişki içerisinde sen unutulmuşsun. Bunun sebebi ilişkide kendinden çok vermenden de kaynaklanıyor olabilir. Sevince gözün ondan başkasını görmüyor ve elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Onu sadece 1 dakika görmek için bile kilometrelerce yol gidebilirsin. Herkesin aradığı bu özellik senin kötü insanlara denk gelmenle, hayatını kalp kırıklıklarıyla doldurmuş. Uzun uzun ve anlamlı bakışları ile seni etkileyip daha sonra seni üzen insanlar çok olmuş.

Sen ilk dişlerine bakıyorsun.

Sen bir insanın ilk önce dişlerine bakıyorsun. Senin için en önemli şey diş düzgünlüğü ve temizliği. Çünkü sen de dişlerine çok iyi bakıyorsun. Fiziksel özelliklerimizden en önemlisi olan dişin eksikliği veya kötülüğü seni bir insandan soğutmaya yetecek güçte. Önce diş güzelliği sonra iç güzelliği olarak benimsediğin bir hayat felsefen olduğunu tahmin ediyoruz. Şimdiye kadar büyük bir çabayla aradığın gerçek aşk, uzun süredir karşına çıkmayınca umutlarını tüketmiş olabilirsin. Ama şu an durmanın değil hareket etmenin zamanı. Kötü ve şanssız deneyimlerin olsa da, bu aşk duygusunu yaşamana engel değil. Çok güçlü bir karaktere sahipsin. Her şeye göğüs gerebilir ve karşısında dik durabilirsin. Bu zamanla insanların senin kırılabileceğini unutmasına neden olmuş. Sonuçta güçlü olman başına gelen olayların ağır ve zor olmadığı anlamına gelmez. En çokta yanına derdini ve yüklerini paylaşacak birini istiyorsun. Bazen senin de şımartılmaya ve birinin gerçek sevgisine sığınma ihtiyacın oluyor. Sana önce inci gibi dişli birini daha sonra da yol arkadaşını bulmanı temenni ediyoruz.

Sen birinin ilk gülümsemesine bakıyorsun.

Sen ilk önce birinin gülüşüne bakıyorsun. Herkesin sahip olamadığı güzel gülüş bir bakanı bir daha baktırıyor. Etkilenmemenin elde olmadığı bu fiziksel özellik senin de ilk sıranda yerini almış. Gülüş insana birçok şey anlatır. Tatlılık, sevimlilik, hayatı dolu dolu yaşama isteği uyandıran bu özelliğe sahip birini bulduğun zaman bırakacağını sanmıyoruz. Önce güzel gülüşlü birini sonra da hayatının en güzel zamanlarını yaşayacağın birini istiyorsun. Sen ilişkilerde biraz zor birisin. Bu zorluğunun sebebi herkese içini dökememenden kaynaklanıyor. Kimseyle paylaşmadan, kendi içinde yaşayıp hallettiğin bir sürü problemin olmuş. Ama hiçbir zaman yardım istememişsin. Çok hassas ve düşünceli birisin. İnsanlar senin bu yanını görmeyip sana diledikleri gibi davranabiliyorlar. Sen yine bu yaşananları içine atıyorsun. Gidip yaptıklarını ve bu yaptıklarının sana hissettirdiklerini anlatmak varken sadece susuyorsun. Bu durum zamanla seni yıpratır ve yorar. Bu senin hayatın. Başrol oyuncusu da sensin. İnsanların isteklerine ve seni sokmak istedikleri kalıplara göre yaşamamalısın. Sen onları kırmamak için nasıl çaba sarf ediyorsan, onlardan da aynı şeyi beklemelisin. Bir sonraki, hayatına girecek kişinin gülüşüyle, hayatının değişeceğini hissediyorum.

Sen tanıştığın kişiyi baştan aşağı süzüyorsun.

Sen tanıştığın kişiyi baştan aşağı süzüyorsun. Senin için şurasına bakıyorsun desek yanlış olabilir. Çünkü o hızlı göz hareketlerinle en ince ayrıntıya kadar kafanda yerleştiriyorsun. Hiçbir şey gözünden kaçmıyor. Her konuda olduğu gibi bu konuda da oldukça dikkatlisin. Giyiminden saçına, gözlerinde ellerine kadar her şeyi kontrol ediyorsun. Dış görünüş senin için oldukça önemli. Sen de kendine oldukça önem veriyorsun. Bakımsızlığa asla tahammül edemiyorsun. Çünkü hisler aynı zamanda insanın dışına da yansır. Aşık olduğunda aynaya bakınca artık kendini daha farklı görürsün. Güzel hisler insanı güzelleştirir. Senin bu hayatta ihtiyacın olan şey güzel bir temizlik. Yanlış anlama bu temizlik insan temizliği... Samimi ve cana yakın tavrın, hayatına çok fazla insan girmesine neden olmuş. Ama sen bu insanlardan ne kadar memnunsun? Senin enerjini çeken ve iyi hissettirmeyen insanları hemen hayatından çıkarmalısın. Sana kendini değersiz hissettireni bir dakika bile hayatında tutmamalısın. Emin ol hayatından çıkardığın insanlar yerine, bir süre sonra başka birileri girecek ve bu insanlar sana hiç tatmadığın duygular yaşatacak. Dışı da içi de dörtdörtlük biri bir anda karşına çıkacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
69
31
23
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kata kulli

Hayır gülüşüne değil götüne bakıyorum

Filter

Baştan aşağı imiş :D Yalan değil. Tek bir şeyine bakmıyorum. Üniversite zamanlarında böyle biriyle bulustum tanışma amaçlı gibi baksan tipi falan çok hoştu a... Devamını Gör

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen ilk dişlerine bakıyorsun. Sen bir insanın ilk önce dişlerine bakıyorsun. Senin için en önemli şey diş düzgünlüğü ve temizliği. Çünkü sen de dişlerine ço... Devamını Gör