Görüş Bildir
Haberler
Tacizden Gözaltına Alınan Marketçiye Linç Girişimi

Tacizden Gözaltına Alınan Marketçiye Linç Girişimi

adem kara
09.05.2014 - 16:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde market sahibi 59 yaşındaki Y.G., 14 yaşındaki S.Ü. adlı kıza cinsel istismarda bulunup, bunu kamerayla kaydettiği iddiasıyla bugün gözaltına alındı.

Olayın ilçede duyulması üzerine küçük kızın yakınları adliye önünde toplanarak, jandarma kıyafetiyle adliyeye sevkedilen şüpheliyi linç etmek istedi. Olaylar üzerine ilçeye Adapazarı’ndan takviye polis ekipleri gönderildi.

Karasu'da 3 çocuk babası Y.G. marketinin yakınlarında bulunan bir başka markette çalışan S.Ü.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Poliste ifadesi alınan küçük kız, market sahibi Y.G.'nin kendisine yaklaşık 3 aydır cinsel istismarda bulunduğunu ve ilişki sırasında da kamera koyarak kaydettiğini söyledi. Bunun üzerine polis markette arama yaptı ve küçük kızla çekildiği öne sürülen görüntüler ve çok sayıda CD buldu.

Polisteki ifadesi sonrasında S.Ü. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile Adapazarı’na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü'ne teslim edilirken, cinsel istismar şüphelisi ise Karasu Adliyesi'ne giriş kapısına kadar yanaştırılan jandarma aracından, jandarma kıyafetleriyle çıkarıldı. Bu sırada adliye önünde toplanan yaklaşık 200 kişi şüphelinin peşinden içeriye girmek isteyince arbede yaşandı.

Polis ve jandarmanın cop ve biber gazı kullandığı müdahale sırasında öfkeli kalabalıktan bazı kişilerin hükümet konağı tabelasının üzerine çıkarak pencereden girmeye çalıştıkları görüldü. Ancak bu kişiler indirildi.

Olayların büyümesi üzerine adliyeye gelen Karasu Kaymakamı Şafak Gürcam ve Karasu İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, öfkeli kabalığı sakinleştirmek için konuşma yaptı. Kaymakam Şafak Gürçam kalabalığa, 'Gereken ne ise yapılacaktır' diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada küçük kızın babasının da ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER- Cihan EMRE/KARASU (Sakarya), (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/tacizci-oldugu-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0