Görüş Bildir
Haberler
Suarez Özür Diledi

Suarez Özür Diledi

Fatih
30.06.2014 - 21:15

Suarez Sessizliğini Bozdu! O Sözler!..

Uruguay Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Luis Suarez, Giorgio Chiellini ile yaşadığı pozisyon sonrası sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Uruguay Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Luis Suarez, Giorgio Chiellini ile yaşadığı pozisyon sonrası konuştu.

Luis Suarez, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Giorgio Chiellini'den özür diledi.

Golcü futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında önce inkar ettiği ısırma olayını bu kez kabul etti ve bir daha asla böyle bir olay yaşanmayacağını söyledi.

Suarez mektupta ailesiyle beraber olduğu zamanda kendini sakinleştirdiğini ve düşünme fırsatı bulduğunu söylerken, İtalya maçında yaptıklarının takımının başarısının önüne geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi.

Suarez mektubunun sonuna da 3 madde koydu 'Ailemle birkaç gün kalıp sakinleştikten sonra 24 Haziran'da İtalya-Uruguay maçında gelişen olayları yeniden gözden geçirme fırsatı buldum. Olayın ardından yapılan polemikler ve aleyhte yapılan kasıtlı açıklamalardan bağımsız olarak, kendi hür irademle belirtmek isterim. Gerçek şu ki, profesyonel oyuncu arkadaşım Giorgio Chiellini, sahadaki benimle temasında ısırıkla sonuçlanan fiziksel bir acıya maruz kalmıştır. Bu yüzden, derin pişmanlık duyuyorum, Giorgio Chiellini ve bütün futbol camiasından özür diliyorum, kamuoyuna bir daha böyle bir olayın aktörü olmayacağıma dair söz veriyorum.'

-Yaptığım şeyden dolayı çok pişmanım

-Chiellini’den ve tüm futbol ailesinden özür dilerim.

-Aynı şeyi bir daha yapmayacağıma söz veriyorum.

Sporx

Kaynak: http://dk2014.sporx.com/SXHBQ392963SXQ
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın