Görüş Bildir
Haberler
Suarez: "Artık Bunu Unutalım"

Suarez: "Artık Bunu Unutalım"

Fatih
15.08.2014 - 22:28

Suarez: "Artık Bunu Unutalım"

Yıldız oyuncu, yaptığı hata nedeniyle cezasını çektiğini ve artık geleceğe baktığını belirtti.

Uruguaylı yıldız Luis Suarez , Barcelona lı takım arkadaşlarıyla ilk defa antrenmana çıkarken, son 2 ay içinde yaşadıklarını ise unutmak istediğini ifade etti.

Perşembe günkü CAS davasında Suarez'in 4 aylık cezası onaylanırken, takımıyla antrenmanlara çıkma cezası ise kaldırılmıştı.

Bu yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda İtalya ile oynadıkları maçta Giorgio Chiellini'yi ısırdığı gerekçesiyle FIFA tarafından en ağır cezalarından birine çarptırılmıştı.

Barça'nın Liverpool'dan tam 88 milyon avro ödeyerek transfer ettiği golcü oyuncu, Cuma günkü yapılan idmanda takım arkadaşlarıyla ilk defa boy gösterdi. Uruguaylı futbolcu ayrıca takımının Leon ile oynayacağı hazırlık maçında forma giyebilecek.

Ekim ayına kadar resmi müsabakalarda yer alması halen yasak olan 27 yaşındaki golcü, yeni arkadaşlarıyla beraber antrenmanda yer almaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti.

İlk resmi maçına Real Madrid karşısında çıkması beklenen Suarez, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, 'Tekrar yeşil sahalara döndüğüm için çok ama çok mutluyum. Bu beni çok rahatsız ediyordu. Yaptığım bir hatanın cezasını çekiyorum. Özrümü de diledim artık bunun unutulması lazım.' şeklinde konuştu.

Artık geleceğe bakan Uruguaylı yıldız, 'Geçmişi kurcalamanın bir anlamı yok. Önümüze bakmamız gerekiyor. Şu an hayallerini kurduğum kulüpteyim. Son haftalarda benim için yaptıkları için tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Bana çok iyi davrandılar ve bunun için minnettarım.' dedi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın