Görüş Bildir
Haberler
Steven Spielberg ile Tom Hanks Yeniden Bir Araya Geliyor

Steven Spielberg ile Tom Hanks Yeniden Bir Araya Geliyor

Ulaş
22.04.2014 - 17:26

Steven Spielberg İle Tom Hanks Yeniden Bir Araya Geliyor

Bundan önce üç farklı projede daha birlikte çalışan Tom Hanks ve Steven Spielberg ikilisinin Soğuk Savaş dönemini anlatan bir yapımda yeniden bir araya geleceği iddia ediliyor.

The Terminal, Catch Me If You Can (Sıkıysa Yakala) ve Saving Private Ryan (Er Ryan’ı Kurtarmak) adlı yapımlarda birlikte çalışan Steven Spielberg ve Tom Hanks ikilisi, Soğuk Savaş dönemini anlatacak bir gerilim filminde yeniden bir araya gelebilir.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Tom Hanks’in filmdeki rolü kesinleşirken, Steven Spielberg yapımın yönetmenlik koltuğu için en güçlü adaylardan biri oalrak göze çarpıyor.

Soğuk Savaş döneminde U2 pilotluğu yapan Gary Powers’ın serbest bırakılmasını sağlamak adına CIA tarafından tutulan James Donovan adındaki bir avukatın hikayesini anlatacak olan yapımın ismi henüz bilinmezken, prodüksiyon ekibinin başında Marc Platt’ın yer alacağı belirtiliyor.

Son olarak konuyla ilgisi olmasa da Steven Spielberg’in bir yandan da The Kidnapping of Edgardo Mortara adlı yapımın yönetmenliğini de yapacağının iddia edildiğini de araya sıkıştıralım.

Steven Spielberg ve Tom Hanks’i dördüncü kez bir araya getirecek olan bu proje hakkında yeni bilgiler geldikçe (örneğin adı belli olduğunda) sizlere en hızlı şekilde ileteceğimizi hatırlatalım ve haberimizi noktalayalım.

Superkarga

Kaynak: http://superkarga.com/steven-spielber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0