Görüş Bildir
Haberler
Spotify'dan iOS Uygulamasına İki Yeni Özellik

Spotify'dan iOS Uygulamasına İki Yeni Özellik

ATKN
23.01.2015 - 10:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Popüler müzik servisi Spotify, iOS uygulamasına bugün yayınlanacak olan güncelleme ile iki yeni özelliğini kullanıma sunacağını duyurdu.

Spotify, kendi blogu üzerinden yaptığı açıklama ile iOS uygulaması için bugün yayınlanacak olan güncelleme ile iki yeni özelliğini kullanıma sunacağını duyurdu.

Bu özelliklerden ilki, Touch Preview yani Dokun Önizle olarak adlandırılan özellik. Adından anlayabileceğiniz gibi yeni sürüm ile birlikte iPhone ve iPad kullancıları Spotify'da bir şarkı,albüm, sanatçı ya da çalma listesine sadece basılı tutarak önizlemeyi dinleyebilecek.

Bu sayede kullanıcılara daha akıcı ve eğlenceli bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen Spotify, yeni özelliği için kısa bir de video yayınladı.

Bugün yayınlanacak olan yeni güncelleme ile karşımıza çıkacak bir diğer özellik ise, bundan sonra Spotify kullanıcıları beğendikleri şarkıları sadece hızlıca sola kaydırarak kendi şarkıları arasında gönderebilecekler.

Spotify, iki yeni özelliğin de bugün yayınlanacak olan güncelleme ile iOS kullanıcılarına sunulacağını, diğer platformalara ise yakında sunulacağını belirtiyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/spotifydan-ios...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0