Görüş Bildir
Haberler
Sosa, Demba Ba'ya Tat Verecek

Sosa, Demba Ba'ya Tat Verecek

Fatih
12.09.2014 - 22:42

Sosa, Demba Ba'ya Tat Verecek

Slaven Biliç, ısrarla Sosa'yı neden istediğini açıkladı.

BEŞİKTAŞ, iki yeni yıldızı ile hem lig hem de Avrupa'da yeni bir döneme girerken her iki oyuncu da birlikte oynamak için gün sayıyor. Teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarı ile takıma kazandırılan Jose Sosa sakatlığsebebiyle Rize'de sahaya çıkamayacak ancak bir sonraki hafta için şimdiden geri sayım başladı.

ARSENAL maçlarındaki oyunuyla taraftı mest eden Demba Ba'ya destek olacak bir '10 numara' arayan yönetim Ben Arfa ile Jose Sosa isimleri üzerinde yoğunlaşırken son karar ise Slaven Biliç'e bırakıldı. İşte bu aşamada yönetim Hırvat çalıştırıcıdan 'Sosa'yı istiyorum' yanıtını alınca da düğmeye batı. 10 milyon Euro'dan başlayan görüşmelerde Kartal, Ruslar'ı 3.5 milyon Euro'ya ikna ederken transferde de mutlu sona gelindi.

HEM teknik heyet hem de yöneticiler iki oyuncunun birlikte oynamasındört gözle beklerken şimdiden Nevzat Demir Tesisleri'nde herkesin gözü bu ikilide. Takım arkadaşları da oyuncular hakknda övg söz ederken uzun süredir eksikliği hücum yönJose Sosa'nın özellikle geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'de geçirdiği dönemdekinden daha fazla katkı yapacağından herkes emin. Arjantinli oyuncu da her yaptığı konuşmasında takıma katkının bireyselliğin önünde olduğunun altını çizerken teknik direktör Slaven Biliç örencisinin üzerine tüm planlarını yapıyor.

HIRVAT çalıştırıcı sakat oyuncuların tam olarak düzelmesi ile birlikte kuracağı şablonda Jose Sosa ve Demba Ba'yı ilk sıraya yazarken takımın tüm hücum organizasyonları da Arjantinli oyuncu üzerine kurulacak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/sosa-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın