Görüş Bildir
Haberler
Sony ve Microsoft, Beta Oyun Satabilir

Sony ve Microsoft, Beta Oyun Satabilir

Ulaş
17.07.2014 - 21:27

Sony’nin PlayStation ve Microsoft’un Xbox platformlarında, tıpkı Steam’deki “Early Access” yani erken erişim benzeri bir programı gündeme alabilecekleri ortaya çıktı.

Sony ve Microsoft , şüphesiz oyun dünyasının en önemli iki markası. PlayStation 4 ve Xbox One ’ın yanı sıra hala Xbox 360, PS3 oyunları satılıyor; hatta bazı futbol fanatikleri sırf akşam arkadaşlarla FIFA oynamak için konsol satın alıverebiliyorlar.

Bu iki marka, oyun severleri n sevgisiyle en tepedeki yerlerini sağlamlaştıradursunlar, bir yandan da oyun devinimine dair yeni adımlar için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çalışmalardan biri de henüz tamamlanmamış oyunlar hakkında.

Sony ’nin üst düzey yöneticilerinden Adam Boys ’un yaptığı bir açıklama, Sony ’nin Steam ’deki Early Access benzeri bir yapı üzerinde düşündüğünü günyüzüne çıkardı. Early Access , henüz tamamlanmamış oyunların satılmasına ve kullanıcıların oyun güncelleştirildikçe yamalarla güncelleme almalarına dayanıyor. Oyunun en nihai halini almasıyla da süreç artık tamamlanıyor.

Adım atılabilir

Sony ’nin yanı sıra Microsoft ’ta benzer bir adım atabilir, Microsoft ’tan Chris Carla konuya ilişkin yaptığı açıklamada Xbox ’larda erken erişim düzeni olduğunu geliştiricileri önemsediklerini dile getiriyor; daha temkinli konuşmakla birlikte bu konuyu daha geniş kitlelere açma konusuna kesinlik getirmiyor.

Microsoft ve Sony , oyunları Beta aşamasındayken satar mı bilinmez ama sürecin oldukça dikkatli işlenmesi gerektiği bir gerçek.

  • Shift Delete
Kaynak: http://shiftdelete.net/sony-ve-micros...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0