Görüş Bildir
Haberler
Sony'nin Yeni Paketi “Ultimate Player Edition” Çıkıyor

Sony'nin Yeni Paketi “Ultimate Player Edition” Çıkıyor

Ulaş
05.06.2014 - 18:57

Sony'nin Yeni Paketi “Ultimate Player Edition” Çıkıyor

E3 2014 gelişimciler fuarında yeni bir paket hazırlığında olduklarını söyleyen Sony, anlaşılan bu hazırlıkları hızlandırmış. Haberi duyurduktan kısa bir süre sonra Amazon Fransa’nın sayfasında boy gösteren paket PS4 ve PS Vita Slim’in birlikte geleceğini kanıtlar nitelikte. Henüz ön sipariş aşamasında olan paket Amazon Fransa’nın iddialarına göre 4 Temmuz’da oyun severlerle buluşacak. Yine de konuyla ilgili olarak Sony kanadından resmi bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

Vita’nın istenilen satış rakamlarına ulaşmadığını düşünürsek anlaşılan Sony satışları arttırmak istemiş diyebiliriz. PS4′ün Remote Play özelliği sayesinde PS4 ile uyumlu olan Vita’nın PS4 paketine eklenmesi gayet iyi olmuş. Fakat Sony’nin bir an önce tam destekli uygulama ve oyun sayısını arttırması gerektiği de açık ve net.

Fiyat konusuna gelince nedense Sony paket fiyatında tasarrufa gitmemiş. Ayrı ayrı alındığındaki fiyatla aynı olan paket “Acaba içerisinde bir sürpriz mi var?” sorusunu akıllara getirmekte ama muhtemelen birkaç oyun dışında ekstra bir özellik yer almayacaktır diye düşünüyoruz.

  • Superkarga
Kaynak: http://superkarga.com/sonynin-yeni-pa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0