Görüş Bildir
Haberler
Slaven Bilic: 'Belki de Sezonun En Önemli Maçı'

Slaven Bilic: 'Belki de Sezonun En Önemli Maçı'

Caner
15.02.2015 - 14:15
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Slaven Bilic, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün Bursaspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi futbolcularından galibiyet istedi.

Beşiktaş’ın hocası, yeşil-beyazlıların ligin en güçlü ve tehlikeli takımlarından biri olduğuna dikkat çekti, “Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Puan kaybı aklımızdan geçmemeli. Sezonun belki de en önemli maçına çıkacağız. Galip gelirsek şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde etmiş oluruz” dedi.

Kayserispor’a sürpriz şekilde yenilerek Ziraat Türkiye Kupası defterini erken kapatan Beşiktaş, Süper Lig’deki galibiyet serisini bugün Bursaspor önünde devam ettirmenin planlarını yapıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic, zorlu maç öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda bir dizi uyarıda bulunurken, üç puan istedi.

Karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olması yüzünden işlerinin daha da zorlaştığına vurgu yapan Hırvat hocanın, “Şartlar ne olursa olsun bu stattan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Puan kaybı aklımızdan geçmemeli. Sezonun belki de en önemli maçına çıkacağız. Bu haftayı da galibiyetle geçersek, şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj elde etmiş oluruz” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Slaven Bilic’in, Bursaspor’un oyun karakteriyle ilgili öğrencilerine bilgiler aktardığı da öğrenildi. Yeşil-beyazlıların tempolu futbol oynayan güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken siyah-beyazlı teknik adamın, “Çok iyi orta saha ve kanat oyuncularına sahipler. Fernandao da çok formda. Galatasaray’a karşı nasıl oynadıklarını herkes gördü. O nedenle sahanın her yerinde baskı kurmalıyız. Takım halinde savunma ve hücum yapacağız. Sabırlı ve disiplinli olursanız sahadan üç puanla ayrılan taraf biz oluruz” diye konuştuğu kaydedildi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0