Görüş Bildir
Haberler
Simge'nin Fuhuş Yapan Sevgilisinden Çatır Çatır İntikam Aldığı Sürprizlerle Dolu Klibinin Analizi: Üzülmedin mi?

etiket Simge'nin Fuhuş Yapan Sevgilisinden Çatır Çatır İntikam Aldığı Sürprizlerle Dolu Klibinin Analizi: Üzülmedin mi?

Klip analizlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Sırada bir şehir efsanesi gibi adı herkesin dilinde dolaşan ve giderek daha da çok hayran kitlesi yaratan Simge var. Simge'nin adeta Black Mirror senaryolarını andıran, intikam dolu klibi 'Üzülmedin mi?'yi sizler için analiz ettik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Simge ve sevgilisi yemeğe gitmişler ama Simge'nin işi olduğu için sevgilisi onu eve bırakmış. Daha doğrusu adam öyle zannediyor da birazdan başına geleceklerden haberi yok.

2. Simge daha önce sevgilisinin bir takım yalloş hareketlerinden şüphelendiği için adamın evine gizlice girip kriminal araştırmalar içine giriyor.

3. Olay yeri incelemesi sırasında mutfak tezgahının üstünde iki adet içki içilmiş kadeh buluyor. Bir erkeğin yakalanabileceği en kolay yol, mutfaktaki bulaşıklardır. Simge bunu çok iyi biliyor!

4. Bir delil daha arayan Simge "Belki yastığın altında çıkartılmış sütyen ya da tanga vardır" diye konuyu iyice derinleştiriyor. Yuvarlak yatağı olan bir adamdan çok fazla sadakat beklenmeyeceğini hiç bilmiyor Simge.

5. Anadolu Liselerine Giriş Test Kitabı gibi kalın bir şey duruyor yatağın üstünde. Fakat onun da üstünde bir adet tablet buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Biraz Candy Crush oynayayım bari" diye açtığı tabletin içinde bir de ne görsün? Sevgilisi, Simge'ye taktığı boynuzları ölümsüzleştirmek için fuhuş görüntülerini videoya kaydetmiş.

7. Adam tam bir yüzsüz çıkıyor Rıza Baba! Evinde araştırma yapan sevgilisine "Sen ne karıştırıyon benim özelimi ya?" der gibi hareketler yapıyor.

8. Üste çıkamayacağını anlayınca da "Valla kuzenim yapmış aşkım, haberim yok" tarzı yalanlar söyleyerek sevgilisini yatıştırmaya çalışıyor.

9. Bak bak! Sarılmalara falan bak bi. Püüüüüü sana! Rezil!

10. Simge sinir krizi geçirip evden ayrılıyor. Bu esnada sevgilisi olacak adam "Allahım, ben ne bok yedim?" şeklinde kendisiyle hesaplaşmalara girişiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hesaplaşması bittikten sonra Instagram'dan tanıştığı o kıza "Gereksiz samimiyetlere girmeden bana bir çıplak fotoğraf atar mısın? Biraz canım sıkkın da..." diye DM gönderiyor.

12. Kız DM atmakla uğraşmak yerine kalkıp kendisi geliyor ve lafı hiç uzatmadan konuya giriyor.

13. Simge'nin sevgilisi sanki daha demin başına bir felaket gelmemiş gibi duvardan duvara bir yaşanmışlığa daha imza atıyor.

14. Tabletteki görüntüleri seyrettikten sonra Simge'nin kafasında iki tane soru beliriyor: 1-Dayak nedir? 2-Neden atılır? Sorulara cevap bulmak için lattesini yarım bırakıp arkadaşlarının yanından ayrılıyor.

15. Klasik dayakla işini çözemeyeceğini anlayan Simge, yaratıcı bir dayak seçiyor intikam için. Mahallenin LED ekranını hackleyerek sevgilisinin fuhuş videosunu basıyor ekrana.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Adeta bir Süper Lig gibi dev ekrandan verilen sevişme görüntüleri, mahalleli tarafından şaşkınlık ve merakla izleniyor.

17. Simge'nin sevgilisi de keyif kahvesini içerken kendini görüyor ve "Aaa ben?" diyor. Evet sen haysiyetsiz adam, sen!

18. Tabii eve gelen diğer kız önce bir "Oha çüş!" diyor, sonra "Aptal, salak, geri zekalı!" diyerek basıyor şamarı bunun suratına. Ohh iyi oluyor... Aldatılan kadınların gazabını geniş bir kitleye böylelikle duyuruyor Simge. Geçmiş olsun Simge...

Bu arada klipte oynayan taş ötesi adam, Türkiye'nin en gözde modellerinden Ali Tank.

Bu arada klipte oynayan taş ötesi adam, Türkiye'nin en gözde modellerinden Ali Tank.

Ali Tank'a eşlik eden o güzeller güzeli kadın ise yine başarılı modellerden Begüm Yılmaz Tank.

Ali Tank'a eşlik eden o güzeller güzeli kadın ise yine başarılı modellerden Begüm Yılmaz Tank.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve evet onlar evliler. Bu kadar mükemmelliğe alışkın değiliz...

Ve evet onlar evliler. Bu kadar mükemmelliğe alışkın değiliz...

Simge'nin o mükemmel ötesi şarkısı "Üzülmedin mi?"yi canı çekenleri hemen buraya alalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
304
132
73
34
25
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Kız simge sen bildiğin evli çiftin arasına girmişsin neyin tribini atıyon asdfghjk

Maide Bozkurt

#12 ve #13 cry me a river in kopyası olmuş... biraz yaratıcılık lütfen.azcık özgün olun :D

Ahunaz

tamam bi soru soram. RTÜK bu klibe neden ceza vermiyo:)) klipte baya baya işi götürüyolar:))