Görüş Bildir
Haberler
Şike Davasında Hareketli Saatler

Şike Davasında Hareketli Saatler

Fatih
16.06.2014 - 21:19

Şike Davasında Hareketli Saatler

Şike davasında aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve yeniden yargılama talep eden Aziz Yıldırım’la ilgili son sözü söyleyecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün hareketli saatler yaşandı.

Şike davasında aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve yeniden yargılama talep eden Aziz Yıldırım’la ilgili son sözü söyleyecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün hareketli saatler yaşandı. Mahkeme, önce kararı öğleden sonra açıklayacağını duyurdu ardından ise çalışmalarının yarın da (17 Haziran) devam edeceğini bildirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanma talebiyle ilgili olarak gözler İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne çevrildi.

Akşam'ın haberine göre, Mahkeme savcısının, mütalaasında “yeniden yargılanmalı” dediği Aziz Yıldırım için son sözü söyleyecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün hareketli saatler yaşandı. Mahkemenin önünde sabahtan itibaren Aziz Yıldırım’ın avukatları ve gazeteciler beklemeye başladı. Bu sıralarda mahkemenin kararını öğleden sonra açıklayacağı bilgisi geldi. Yemek saatinin ardından da mahkeme heyeti, Başkan Metin Tamirci’nin odasında bir araya geldi. Taleplere ilişkin müzakere yapan heyet mesai bitimine kadar çalışmalarını sürdürdü. Herkes kararın çıkmasını beklerken, mahkeme heyeti daha sonra odalarına dağıldı.

Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, avukatlara ise ‘kararın bugün çıkmayacağını’ bildirdi. Başkan, avukatların “Yarın (17 Haziran) çıkar mı?” sorusuna ise “Sabahtan duruşmamız var. Ancak öğleden sonra biterse çalışmaya devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın