Görüş Bildir
Haberler
Shakespeare'in Yarattığı Efsane Karakterlerden Hangisisin?

etiket Shakespeare'in Yarattığı Efsane Karakterlerden Hangisisin?

Penny
13.01.2018 - 13:40

Tüm dünyada, tiyatro tarihinin en çok oynanan ve yayınlanan, üzerine dersler verilen oyun yazarı Shakespeare'in oyun kişilerinden hangisi senin karakter eşin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Uzun zamandır hoşlandığın kişiyle ilk buluşman. Yemekler gelir gelmez telefonuna sarıldı ve yemeğin fotoğrafını paylaştı. Hangisi tam olarak sensin?

3. Yurt dışında okul kazandın ya da iş buldun. Gitmek için kimin ya da kimlerin onayını mutlaka alırsın?

4. Sadece şu 6 burç olsa, hangi burçtan olmak isterdin?

5. Şu devirde hangisi daha kıymetli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir sınava gireceksin. Arkadaşın ikiniz için bir sistem hazırlamış, birlikte kopya çekebileceksiniz. Sen kabul etmezsen o da kopya çekemeyecek.

7. Sona yaklaşıyoruz. Şimdi Friends'ten bir karakter seç.

8. Son olarak efsane Shakespeare repliklerinden birini seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Antonio

Antonio

Fırtına

Zirvede olmayı seviyorsun, gözün her zaman en tepede. Bu yolda gereken neyse yapmaktan asla çekinmiyorsun. Hatta tam anlamıyla gözün kararıyor, hedefinden başka hiçbir şeyi görmüyorsun.

Lady Macbeth

Lady Macbeth

Macbeth

Güçlüsün, otoriteyi seviyorsun. Aslında öyle kendi halinde yaşayan birisin ama önüne fırsatlar çıktı mı asla kaçırmazsın. Bu yolda gereken neyse yapmaktan asla çekinmezsin. Hatta remen gözün kararır, hedefinden başka hiçbir şeyi göremezsin diyebiliriz.

Macbeth

Macbeth

Macbeth

Hem ailene hem tüm sevdiklerine karşı oldukça sadıksın ama çabuk gaza gelebiliyorsun. Çevrende olan biteni, karşına çıkan fırsatları göremeyebiliyorsun. Farkına vardığında da tamamen gözün kararıyor.

Romeo Montague

Romeo Montague

Romeo ve Juliet 

Tam bir aşk insanısın. Aslında aşık olmayı seviyorsun. Kısacası biraz şıpsevdisin. Birine aşık olman çok kısa sürüyor sonrasında hemen kendini kaybediyorsun ve aşkı dibine kadar yaşıyorsun.

Juliet Capulet

Juliet Capulet

Romeo ve Juliet

Biraz masum, biraz çılgın, biraz da safsın diyebiliriz. Toplumsal kuralları, gelenekleri, kalıpları tanımıyorsun. Bir şeyi kafana koydun mu seni kimse durduramaz. Özellikle konu aşksa...

Desdemona

Desdemona

Othello

Son derece sıcak, yumuşak kalpli, biraz kırılgansın. Anaç bir yapın var, sevdiklerinin üzerine titriyorsun. Konu aşk olunca gözün hiçbir şey görmüyor, kural tanımıyorsun. Kendi halinde yaşamaya çalışsan da kendini hiç hesap etmediğin durumların içinde bulabiliyorsun.

Othello

Othello

Othello

Çabuk gaza gelmesen iyi insansın aslında. Saman alevi gibi çabuk parlıyorsun ama sönene kadar çok şeyi yakıyorsun. Çevrende biraz kıskanılıyorsun bu yüzden senin üzerine oynanıyor. Biraz daha dikkat, biraz daha sakin...

Kral Lear

Kral Lear

Kral Lear

Son derece otoriter, dediğim dediksin ama biraz safsın. Etrafında dönen oyunları, dostu, düşmanı ayıramıyorsun. Böyle giderse başına çok iş alırsın, biraz dikkat...

Cordelia

Cordelia

Kral Lear

Son derece dürüst, doğal, harika birisin. Doğru bildiğin yoldan asla dönmüyorsun. Ağzın öyle iyi laf yapamıyor çünkü ihtiyaç duymuyorsun. Kafandaki neyse dilindeki de o. Başına ne geliyorsa hep bundan geliyor ya neyse sen böyle devam et.

Hamlet

Hamlet

Hamlet

Aslında son derece zekisin fakat çevrende olup bitenin farkına varamıyorsun. Farkına vardığında da bir şey yapmıyorsun. Birçok şey kuruyor, bir sürü plan yapıyor hiçbirini hayata geçiremiyorsun. Biraz hareket, biraz...

Ofelya

Ofelya

Hamlet

Ürkek, sessiz, yumuşak kalplisin. Çevrendeki herkesin fikirlerini kendi fikirlerinin ve isteklerinin üzerinde tutuyorsun. Birini kırmak yapabileceğin en son şey. Bu sebeple de hem kendini incitiyor hem de birilerinin seni incitmesine izin veriyorsun.

Katharina

Katharina

Hırçın Kız

Biraz hırçın, biraz deli, biraz çekilmezsin. Standart kalıpların dışındasın. Özgürlüğüne düşkünsün. Seni ancak senden daha delisi durdurabilir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
440
135
78
60
29
21
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?