Görüş Bildir
Haberler
Korku Filmlerini Aratmayan Hikayeleriyle 10 Çocuk Katil

etiket Korku Filmlerini Aratmayan Hikayeleriyle 10 Çocuk Katil

Dolores Haze
18.01.2016 - 23:30

Çocukları genellikle masumiyetle özdeşleştiririz. Ancak okuyacağınız tüyler ürpertici olaylar, çocukların da karanlık bir tarafları olabileceğini ortaya koyuyor. İşte şok edici hikayeleriyle en ünlü 10 çocuk katil:

Kaynak: http://imgur.com/gallery/w8poK

10. Brenda Ann Spencer

10. Brenda Ann Spencer

1979 yılında Cleveland'de yaşanan olayda, 16 yaşındaki Brenda Ann Spencer, yatak odasının penceresinden okuluna ateş etti. 8 kişinin yaralandığı olayda, iki kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden biri çocukları korumaya çalışan bir öğretmendi.

9. Bryan & David Freeman

9. Bryan & David Freeman

1995 yılında Bryan ve David Freeman isimli iki kardeş, annelerini, babalarını ve 11 yaşındaki kardeşlerini bıçaklayarak öldürdü. Eğlenmek için kedilerin kafalarını kestikleri söylenen ikili, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

8. Michael Hernandez

8. Michael Hernandez

2004 yılında, 14 yaşındaki Michael Hernandez en iyi arkadaşını bir şey göstermek istediği bahanesiyle tuvalete çekerek öldürdü. Polis, Hernandez'in kız kardeşi de dahil olmak üzere başka bir çok öğrenciyi öldürme hazırlığı içinde olduğunu ortaya çıkardı.

7. Michael Carneal

7. Michael Carneal

1997 yılında, Michael Carneal isminde bir çocuk, bir battaniyenin altına sakladığı av tüfeği, tüfek ve pistol ile okula gitti ve bir grup gence ateş açtı. 5 kişiyi yaralayan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Carneal, daha sonra silahını yere attı ve şunları söyledi: 'Lütfen öldürün beni. Bunu yaptığıma inanamıyorum.'

6. Eric Smith

6. Eric Smith

1993 yılında gerçekleşen olayda 14 yaşındaki Eric Smith, bisikletiyle yaz kampına giderken yalnız başına yürümekte olan 4 yaşındaki Derrick Robie'yi fark etti. Robie'yi yakınlardaki bir ormana çeken Smith, küçük çocuğu boğarak ve kafasına taşla vurarak öldürdü. Smith, sonraki yıllarda, ailesinden ve sınıf arkadaşlarından gördüğü kötü muameleye tepki olarak cinayeti işlediğini söyledi.

5. Mary Bell

5. Mary Bell

1968 yılında, 11 yaşındaki Mary Bell, iki bebeği 'öldürmenin zevki ve heyecanını yaşamak için' boğarak öldürdü. Kurbanlarının göğsüne 'M' harfini kazıyan Mary, bugün yeni bir kimliğe sahip ve nerede olduğu bilinmiyor.

4. Graham Young

4. Graham Young

1962 yılında, 15 yaşındaki Graham Young aile üyeleri ve sınıf arkadaşlarından oluşan 5 kişiyi zehirleyerek öldürdü. 9 sene akıl hastanesinde kalan Young, daha sonra 70 kişiyi daha zehirledi. 'Çay Fincanı Zehircisi' lakabını alan Young, Parkhurst Hapishanesi'nde kalp krizi geçirerek öldü.

3. Edmund Kemper

3. Edmund Kemper

1964 yılında 15 yaşındaki Edmund Kemper, büyükannesi ve büyükbabasını başlarından vurarak öldürdü. Neden böyle bir şey yaptığı sorulduğunda ise, büyükannesini öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiğini ve olayı öğrendiğinde vereceği tepkiden korktuğu için büyükbabasını da öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Hapishanede 5 seneden az bir süre kalan ve serbest kaldığında 205 cm boyunda ve 136 kg olan Kemper, sonraki yıllarda biri annesi olmak üzere 8 kadını daha öldürerek cinayetlerine devam etti.

2. Jesse Pomeroy

2. Jesse Pomeroy

1800'lerin sonlarında 15 yaşındaki Jesse Pomeroy, 8 çocuğu öldürdü ve cesetlerini parçalara ayırdı. Sorguda, 27 cinayeti daha itiraf etti. Cesetlerin yarısı Pomeroy'un evinin bodrumunda bulundu. Hayatının tamamını farklı hapishanelerde geçiren adam, 72 yaşında öldü.

1. Jon Venables & Robert Thompson

1. Jon Venables & Robert Thompson

1993 yılında İngiltere'de yaşanan olayda, 10 yaşındaki iki çocuk okulu asarak bir alışveriş merkezine gitti. Burada karşılaştıkları 2 yaşındaki James Bulger'ı kaçıran ikili, küçük çocuğu tuğla ve demir sopalarla döverek öldürdükten sonra tren raylarına atarak kaçtı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3453
1102
556
143
105
74
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hadibeordan

şu ana kadar 26 kişi helal olsun,15 kişi yerim, 12 kişi sırıtma, 11 kişi de gözünden yaşlar gelen kadar kopma tepkisi vermiş. yahu dünya sapıtmış resmen. bu ... Devamını Gör

Umut Deniz Aytaş

sonuncusunu biraz araştırdım (araştırmaz olaydım) şöyle:bunlar okulu asıyor (gidin bişyler ögrenin mq cahilleri) işte sonra AVM ye gidiyorlar burda jamie nin... Devamını Gör

begolatte

Oyy dağlar o_O nasıl bir sapkınlıktır bu...

Hilal

Masumiyetin yok oluşu.