Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinle Nasıl Bir Çiftsiniz?

Sevgilinle Nasıl Bir Çiftsiniz?

'Sonunda aradığım ilişkiyi buldum, yıllardır böyle bir aşka hasret kalmıştım!' diye düşünüyor ve mutluluktan havalara uçuyor olabilirsin. Ama gerçekten hayallerinin ilişkisini yaşadığından emin misin? Biz dışarıdan bakan objektif bir göz olarak senin ilişkini masaya yatırıyoruz, bakalım diğerlerinin gözünde siz nasıl bir çiftsiniz?

1. İlk olarak bize cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Sevgilinle nasıl tanıştınız?

4. Birbirinizle ne sıklıkta görüşüyorsunuz?

5. Sevgilinle ortak bir arkadaş grubunuz var mı?

6. Birlikteyken en çok yaptığınız aktivite ne peki?

7. Varsayalım ki, muhteşem gezegenimiz bir zombi istilasına uğradı. Sevgilinle birlikte buna nasıl bir tepki verirdiniz?

8. Sence ilişkinizin en güçlü yanı bunlardan hangisi?

9. Peki çok sık tartışır mısınız?

10. Ve son soru... İkiniz de kendiniz için bir şey beğendiniz ama yalnızca birini satın alacak paranız var. Hanginizin istediği alınır?

Peri Masalı Çifti!

Sen ve sevgilin adeta peri masallarından fırlamış bir çiftsiniz. Rüya gibi bir ilişkiniz var, herkes size imrenerek bakıyor. Sen kendi mutlu sonunu bulmuşsun zaten, bizim başka bir şey söylememize gerek yok. Size mutluluklar dileriz…

Birbirine Destek Olan Çift!

Sen ve sevgilin arasındaki ilişkinin özünde birbirine destek olmak yatıyor. Karakter olarak ikiniz de hırslısınız ve başarıyı seviyorsunuz, o yüzden birbirinizi sürekli motive ediyor ve ilişkinizi hep daha ileriye taşımak için uğraşıyorsunuz. İkiniz birlikte dünyayı bile fethedersiniz, sizin önünüzde kim durabilir ki?

Zıtlıklar Çifti!

Zıt kutuplar birbirini çeker diye boşuna demiyorlar, siz tam da böyle bir çiftsiniz işte! Birlikteyken sürekli didişiyorsunuz, birinin ak dediğine diğeri kara diyor ama ikiniz de bu halinizden memnunsunuz. Farklılıklarınızın ilişkinizi eğlenceli hale getirdiğine inanıyorsunuz. Birbirinize olan saygınızı kaybetmediğiniz sürece farklı düşünmenizde bir sakınca yok. Hem böyle şeyler ilişkinin tuzu biberi değil mi?

Birbirini Tamamlayan Çift!

Sen ve sevgilinin ilişkisi yalnızca romantik boyutlarda değil, aynı zamanda birbirinizin en yakın arkadaşısınız. Ortak arkadaşlarınız, benzer hobileriniz ve birbirine yakın dünya görüşleriniz var. Uyumlu ve eğlenceli bir ikilisiniz ve her şeyden önce dost olduğunuz için daima birbirinizin eksik yönlerini tamamlıyorsunuz. Hayat denen bu zorlu yolda yan yana yürümek sizi ürkütmüyor, ne mutlu size!

Kavgacı Çift!

Sizin ilişkiniz adeta bir yanardağ, hanginizin ne zaman patlayacağı hiç belli olmuyor. Sürekli kavga ediyor ve birbirinize karşı üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. Her ilişkide ufak tartışmaların olması normal ama sizinki zaman zaman dozu aşabiliyor. Unutmayın, bir ilişkideki en önemki şey partnerine saygı duymaktır. Eğer bunu kaybederseniz, sevgi de solup gider. Orta bir yol bulmaya çalışın, her zaman benim dediğim olacak diye üstelemeyin. Bizden söylemesi...

Bu testler ilgini çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
220
108
69
41
35
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyaz Sena Akbulut

Sevgilisi olmadığı halde testi yapanlar

spiritorbs

Uzun zamandır sevgilim yok , ama yine de yaptım testi . Arkadaş çıktık ... Yalnızlığı bi hayli uzatmışım ben . Bi sevgili yapayım artık .

spiritorbs

O senin en yakın arkadaşın dedi yawww ...

Seher yılmaz

Peri masalı çifti😍😍