Görüş Bildir
Haberler
Serdar Kesimal'e Af Çıktı!

Serdar Kesimal'e Af Çıktı!

Batuhan
12.02.2014 - 18:18

Serdar Kesimal'e Af Çıktı!

Fenerbahçe'de uzun bir süredir A2 takımla idmana çıkan Serdar Kesimal'e af çıktı.

Fenerbahçe, hafta sonunda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı yapılan antrenmanda, uzun süredir takımdan ayrı çalışan Serdar Kesimal de yer aldı.

Sezon başında ilk iki hafta yapılan Torku Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında yedek soyunan, ancak daha sonra kadroya alınmayan Serdar Kesimal, çalışmalarına Dereağzı'ndaki Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde özel program dahilinde ve zaman zaman da A2 takımıyla devam ediyordu.

Günün ilk antrenmanında salonda çalışan sarı-lacivertlilerin, antrenmanda denge, koordinasyon ve kuvvet çalışmaları yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de dünkü antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için çalışmayı yarıda bırakan Raul Meireles'in bugün

MR'ının çekildiği bildirildi. MR sonucuna göre sağ bacak alt arka adale grubunda kanama tespit edilen Meireles'in tedavisine başlandığı ifade edildi.

EMENİKE YARIN TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı özel program dahilinde çalışan Emenike, yarın takımla çalışmalara başlayacak. Sakatlıkları bulunan Sow ve Webo'nun ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdükleri belirtildi.

Fenerbahçe günün ikinci çalışmasını akşam yapacak.

DHA

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/serdar-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın