Görüş Bildir
Haberler
Seninle Alakalı En Doğru Şeyi Yüzde Yüz Tahmin Ediyoruz!

etiket Seninle Alakalı En Doğru Şeyi Yüzde Yüz Tahmin Ediyoruz!

Yung Boş Ada
02.09.2015 - 20:01

Seninle alakalı kesin doğru olduğuna emin olduğumuz şeyi tahmin ediyoruz! Hem de sadece 8 soruyla! Hadi hemen testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak izlemekten asla vazgeçemeyeceğin bir film seç!

2. Birisi sana bir sır verdiğinde genelde ne yaparsın?

3. Peki sakızdan çıkan falında ne yazsa inanılmaz mutlu olursun?

4. Bir lakabın olsa bu hangisi olurdu?

5. Şimdi de en sevdiğin atıştırmalığı öğrenmek istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşındaki kişinin yalan söylediğini nasıl anlarsın?

7. Peki sen ne hakkında yalan söylersin?

8. Son olarak: Sence gerçekten tahmin edebilecek miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mük-kem-mel bir dostsun!

Mük-kem-mel bir dostsun!

Dostların senin hayatındaki en değerli varlıkların. Onlar olmadan yaşayamazsın sen. Çünkü hayat ancak birlikte paylaşacağın güzel insanlar olduğu zaman anlamlı ve sen bunu çok iyi biliyorsun. Bu yüzden de onlar için her şeyi yapmaya hazırsın. Ne zaman ihtiyaçları olsa daima orada bekliyorsun ve bunu tüm dostların biliyor. Sen bir insanın sahip olabileceği en iyi dostsun!

Tuttuğunu koparırsın!

Tuttuğunu koparırsın!

Sen belki de bu dünyadaki en hırslı, en azimli insansın. Aklına bir şey koydun mu mutlaka yaparsın. Kimsenin senin yoluna çıkmasına izin vermezsin, çıkan olursa da ezer geçersin. Sen bir yola baş koydun mu hiçbir şey durduramaz seni, kralı gelse dönmezsin yolundan! Bu yüzden de istediğin her şeye öyle ya da böyle ulaşır, daima başarıyı yakalarsın!

Para ne ki?!

Para ne ki?!

Hayat aslında sadece önceliklerimizi sıraya koymaktan ibarettir. Bu sıralamaya göre hayatın şekillenir. Sen de önceliklerini çok güzel belirlemişsin. Çoğu insanın ilk önceliğiyken para senin için sadece bir kağıt parçası olmakla kalmış, iyi ki de öyle olmuş. Çünkü sen de çok iyi biliyorsun ki paranın yönettiği hayatlardan insanlar hiçbir zaman gerçek zevki alamaz, mutluluğu bulamazlar. Senin öncelik sıranda ise bir numarada mutluluk olduğu için hayatını çok daha dolu dolu yaşıyor, çoğu insanın farkına bile varamadığı güzelliklerin tadını çıkarıyorsun!

Fedakarlık senin göbek adın!

Fedakarlık senin göbek adın!

Bazı insanlar vardır, kendilerini unutur daima sevdiklerinin iyiliği için çalışırlar. İşte sen tam da o insanlardansın. Etrafındakilerle uğraşmaktan çoğu zaman kendini unutuyorsun. Ama sen böyle mutlusun. Ne zaman birine bir yararın dokunsa, yardım etsen dünyalar senin oluyor. İşte tam da bu yüzden sen bu dünyadaki en iyi kalpli insanlardan birisin!

Mizahta uzaysın!

Mizahta uzaysın!

Mizah demek sen demek, sen demek mizah demek! Bu böyle biline! Ki zaten bunu sana sürekli söylüyorlardır, fakat 'amaan' diyerek geçiştirme bu konuda çok haklılar. Senin inanılmaz bir mizah kafan var. Olaylar karşısında yaptığın vurucu yorumlar ve 'güldürürken düşündüren' esprilerinle gerçekten sıra dışı bir insansın. Çevrenin de neşe kaynağısın! Bu sıkıcı dünyada senin gibi renkli insanlara çok ihtiyacımız var, sakın değiştirme kendini!

Zehir gibisin!

Zehir gibisin!

Zaten herkes farkındadır bunun ama sen yine de çok yüksek sesle dile getirme, sonra seni kendini beğenmiş olarak algılayan cahiller çıkabilir. Sen gerçekten çok zekisin, kelimenin tam anlamıyla zehir gibisin zehir! Çoğu insan daha olayı anlamaya çalışırken sen çoktan çözüme doğru yol alıyorsun. Bu yüzden de zekanı boş beleş işlere harcamamalısın, kendini de harcatmamalısın güzel dostum!

Kolay lokma değilsin!

Kolay lokma değilsin!

Görünüş çok yanıltıcı olabilir değil mi? Sen de dışarıdan bakıldığın zaman son derece sevecen yumuşak biri olsan da aslında inanılmaz tehlikeli ve sert bir insansın! Eğer birisi senin tersine denk gelirse o zaman görürler işte anyayı konyayı! Çünkü sen kimsenin seninle oynamasına, seni hafife almasına izin vermezsin. Seninle uğraşmaya kalkanları doğduklarına pişman edersin!

Sevenin çok!

Sevenin çok!

Bugüne kadar kaç kişiyle tanışmış, kaç dost edinmiş, kaç insanlar bir şeyler paylaşmışızdır bilmemiz mümkün değil. Bu durum senin için çok daha zor ama. Çünkü o kadar çok dost kazanmış, o kadar çok kişiye o dostane kalbini açmış, elini uzatmışsın ki o insanlar hala seni düşünüyor. Kalplerinin en güzel yerinde taşıyorlar seni. Tahmin edemeyeceğin kadar çok insan seviyor seni!

Hayvanları insanlardan çok seviyorsun!

Hayvanları insanlardan çok seviyorsun!

İnsanlar da elbette çok iyi olabilirler, fakat o egolarından açgözlülüklerinden kurtulurlarsa. Fakat hayvanlar hiç öyle mi? Onların tek istediği birazcık sevgi ve oyun. Seni kandırmazlar, seni kullanmazlar, sana yalan söylemezler. İşte sen de insanların hırslarından bıktığın için hayvanların insanlardan çok daha iyi dostlar olabileceğini fark etmişsin. Bu yüzden de hayvanları insanlardan çok daha fazla seviyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3262
1232
1005
410
229
224
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?