Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Dondurma Tadında?

etiket Senin Ruhun Hangi Dondurma Tadında?

mignon
20.05.2016 - 23:34

Yaz geldi! Mis gibi dondurma mevisimi açıldı, en güzel mevsimin yaz olmasının en önemli nedeni kesinlikle dondurma. Peki en sevdiğin dondurma ile ruhun eşleşiyor mu? Bu sorunun cevabı işte bu testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi gel ilk önce eskilere gidelim, sen küçükken şu oyunlardan hangisine bayılırdın?

2. Peki bu aralar ruh halin nasıl?

3. Peki diyelim ki çok acil yetiştirmen gereken bir iş var. Bu durumda şu aşağıdakilerden hangisi gibi olursun?

4. Eh yaz dedik senin için yazın şu üçlemelerden hangisi vazgeçilmezdir?

5. Yaz dedik dondurma dedik peki senin en sevdiğin lezzet şunlardan hangisi ola ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya tatil, sence hangisi en güzel tatil?

7. Peki diyelim ki büyük ikramiye sana çıktı ne yaparsın?

8. Son olarak şunlardan hangisi anlık keyfini kaçırır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Damla Sakızlı Dondurma

Damla Sakızlı Dondurma

Senin ruhun tıpkı damla sakızlı dondurma gibi mis kokulu ve doğal. İçinde hiç bir kötülük taşımıyorsun, üstelik içinin güzelliği yüzüne yansımış resmen. Saflık ve doğallığınla insanları büyülüyorsun. Üstelik bu doğallığın senin yaşam tarzın da olmuş durumda yapmacıklıktan, yapma tavırlardan hiç hoşlanmıyorsun. O tip insanları da yanında barındırmıyorsun. En güzelini de sen yapıyorsun valla!

Çikolatalı Dondurma

Çikolatalı Dondurma

Senin ruhun çikolatanın verdiği enerji gibi kıpır kıpır. Senin olduğun yerde eğlenmemek imkansız! Girdiğin her yerde, her ortamda eğlencen ve hiç bitmeyen enerjinle anılıyorsun. İnsanlar senin yanından bir dakika bile ayrılmak istemiyor. Ruhunun enerjisi resmen sana da yansımış bir insan bu kadar mı yerinde duramaz, bu kadar mı hareketli ve sosyal olur arkadaş. Tanımadığın, bilmediğin yok resmen!

Bal Badem Dondurma

Bal Badem Dondurma

Tıpkı bir lokmasında sürpriz bir badem tanesinin yarattığı hissi taşıyor senin ruhun! Sürprizleri fazla seviyorsun ve bir anın bir anını tutmuyor. Her an dengesizliğin göbek adısın ancak bu dengesizliği kötü yorumlama. Uç noktalarda yaşamaktansa zaman zaman dengesiz olmak akıl sağlığı açısından daha güzel! İnsanlar kararsızlığından ve dengesizliğinden dem vursa da sana bunun yakıştığının farkındalar.

Naneli Dondurma

Naneli Dondurma

Sen biraz normalden farklısın ya! Ruhun, şeklin, davranışların diğerlerinden farklı. Ruhunun derinliklerinde bir elit yaşıyor. Bu elit sayesinde de fazlasıyla sofistike düşüncelere sahipsin. Bu nedenle insanlara biraz soğuk ve uzak geliyorsun ama üzülme senin tadına bakan, seninle bir süre zaman geçiren insan senden kopamıyor. Senin ruhunun derinliklerine inmek gerek, işte o zaman insanlar gerçekte nasıl biri olduğunu anlıyor. Böyle başta secici olmak iyidir gereksiz insan kalabalığını engeller.

Limonlu Dondurma

Limonlu Dondurma

Limonun o ekşimsi tadı gibi senin ruhun da biraz gıcık sanki. İnsanlara karşı fazla dobra tavrınla onların dikkatini çekiyorsun ve ilk anda itici geliyorsun. Ancak öyle tatlı ve iyi bir yanın var ki aynı zamanda insanlara her türlü derdinde yardımcı olup onları rahatlatıyorsun da. Kısacası dobrasın, gıcıksın falan ama yufka gibi de bir yüreğin var, kimseciklere kıyamıyorsun.

Ahududulu Dondurma

Ahududulu Dondurma

Kırmızı meyvelerin en tatlısı ahududunun dondurmaya kazandırdığı o aroma gibi taptatlı bir ruhun var senin. İçindeki minik çocuk hiç büyümüyor hep orada yaşıyor. İnsanları neşenle ve saflığınla fazlasıyla mutlu ediyorsun. Fazlasıyla sempatik birisin ancak sinirlendiğinde ekşi yüzün ortaya çıkıyor ve gözün hiç bir şeyi görmüyor. Eh o kadar tatlılığı biraz ekşilikle dengelemek gerekirdi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1157
651
370
200
75
72
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heisenberg

Açıklama tamda beni anlatmış da, naneli dondurma ne la? Öyle dondurma mı varmış? o.O

Asya

Bal Badem Dondurma bla bla bla

Feyzanur Kosar

Naneli Dondurma Naneli Dondurma Sen biraz normalden farklısın ya! Ruhun, şeklin, davranışların diğerlerinden farklı. Ruhunun derinliklerinde bir elit yaş... Devamını Gör