Görüş Bildir
Haberler
Seni Depresyondan Çıkaracak Saç Rengini Söylüyoruz!

etiket Seni Depresyondan Çıkaracak Saç Rengini Söylüyoruz!

Trex
07.10.2016 - 18:01

Saçlarımızın rengi enerjimizi de doğrudan yansıtıyor. Hayatımızda çeşitli değişiklikler yaparken bundan saçlarımız da payını alıyor. Bazen depresif olunca bazen mutlu olunca.. Bu testimizde hangi saç renginin sizi depresyondan çıkaracağını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ne tip saçların var?

2. Renkten bağımsız olarak saçların hangi ünlü gibi olsun isterdin?

3. Seni en çok hangisi hüzne boğar?

4. Peki ya insanlıkla ilgili umudun nedir?

5. Peki dünyanın sonunu hangisi getirecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hmm söyle bakalım saçlarını ne sıklıkla boyuyorsun?

7. Son olarak şu tweeti puanla testi bitirelim. ( 0 = Komik değil 5 = Çok komik )

7. Son olarak şu tweeti puanla testi bitirelim. ( 0 = Komik değil  5 = Çok komik )

Kızıl!

Kızıl!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle kızıl!  Sen tam bir aşk insanısın. Kısa süreli ilişkilerin insanı değilsin. Ancak aşkı da en uçlarda yaşıyorsun; nefreti de. Enerjin ise oldukça yüksek. Ne zaman depresyona girsen, bir çöküş yaşasan kızıl renk seni eski haline geri getirecektir.  Senin gibi yerinde duramayan kıpır bir insan için kızıl saçlar ilaç olacaktır. .Ayrıca son derece doğal ve ihtiraslı bir kişiliğin var. Bu özellikler çevrendeki insanlar için seni vazgeçilmez yapıyor. Çünkü var mı senin gibi eğlencelisi? BİZCE YOK :)

Mavi!

Mavi!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle mavi!  Senin için söylenebilecek en doğru şey, sezgilerinin oldukça kuvvetli olması. Herkesin övündüğü ve diğer insanlardan üstün olduğu özellikleri vardı. Kimi çok okumaklar, fiziksel üstünlükleriyle, kimi zekasıyla.. Sen de bunlardan daha üst bir yetenek var: Sezgilerin.  Mavi senin sezgilerini kuvvetlendirecek ve hayata tekrar tutunmanı sağlayacak enerjiyi verecektir. Unutma mavi en sıcak renktir ;)

Sarı!

Sarı!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle sarı! Sen içi dışı bir, insanlar hakkında kesinlikle her zaman pozitif düşünen melek kalpli bir insansın. Fakat bu iyi niyetin bazen suistimal ediliyor ve hiç beklemediğin insanlar seni çok üzüyor. Kaçınılmaz son: Depresyon ve çöküş. İşte sarı renk seni dengeleyecek. Seni depresyondan çıkarmakla kalmayacak yaydığı enerjiyle kem gözlere art niyetlilere kalkan olacak. ;)

Kestane!

Kestane!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle kestane! Duygusal zekası çok gelişmiş bir insansın. Senin için insan sarrafı desek yeridir. Hayata sımsıkı tutunanlardansın. Fakat çökünce tam çöküyorsun. Öyle dipsiz kuyulara iniyorsun ki ne fayda! Seni bu dipsiz kuyulardan ancak kestane rengi saçlar çıkartacaktır.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
857
445
316
162
91
81
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
morsmordre

keşke depresyondan saç boyatarak, kestirerek falan çıkılsaydı. keşke insanlar da mental hastalıkları biraz daha ciddiye alsaydı. senelerdir bununla uğraşan i... Devamını Gör

KediSevici

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle mavi! Senin için söylenebilecek en doğru şey, sezgilerinin oldukça kuvvetli olması. Herk... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bazıları yine testi ciddiye alıp mutlu olmuş bazıları da hayır ya ben bunu istiyordum demiş.Allah'im akil fikir ver Yarabbim.