Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Dilber'sin?

Sen Hangi Dilber'sin?

Dilber evin barkın yok mu? Son günlerin en popüler videosu 'İnci Taneleri' dizisinin fragmanı oldu. Herkes Dilber'in dansını konuşurken bize de test yapma düştü!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Bu özelliklerden sahip olduğun birini seç bakalım!

3. Peki seç birini!

4. Peki sence sıskalar gerçekten sinsi mi olur?

5. Dolabını açtığımızda hangi renk daha baskındır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin hayatında ne eksik olmaz?

6. Senin hayatında ne eksik olmaz?

7. En çok nerede vakit geçirmekten hoşlanırsın?

8. Son olarak bir etkinlik/düğün/eğlencede ilk dans etmeye kalkan sen misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dilber evin barkın yok mu?

Dilber evin barkın yok mu?

Evet, sen tam bir Dilber'sin, İnci Taneleri dizisinin en çarpıcı karakterlerinden biri. Senin enerjin hiçbir zaman tükenmez, yerinde duramazsın. Ama bu senin zayıf olduğun anlamına gelmez. Tersine, gerektiğinde sertliğini gösterir, tüm gücünle karşı koyarsın. Hayatın belki biraz zor, belki biraz karmaşık ama sen bu karmaşayı çözmeyi, hayatı kolaylaştırmayı ve hatta eğlenceli hale getirmeyi öğrenmiş birisin. İlgi çekici bir kişiliğin var. Olduğun ortamda, ışığın hemen dikkatleri üzerine çeker. İnsanlar seninle konuşmayı, seninle vakit geçirmeyi severler. Çünkü sen, Dilber kadar etkileyici, çekici ve aynı zamanda mücadeleci bir kişiliksin. Kimseye kolay kolay boyun eğmez, hakkını sonuna kadar savunursun. Seninle karşılaşanlar, senin bu özgüvenli ve kararlı duruşun karşısında hayranlık duyarlar. Sen, her zaman en çok konuşulan, en çok merak edilen kişi olmayı başarırsın. Dilber gibi, sen de hayatın zorluklarına karşı dimdik durmayı, her durumda gülümsemeyi ve her zaman ilgi odağı olmayı başarıyorsun.

Sen Dilber Hala'sın!

Sen Dilber Hala'sın!

Evet, sen sevilen karakter Dilber Hala'sın. Günlerini evinde, televizyon karşısında geçirir, en sevdiğin dizileri izler ve bu sana büyük bir mutluluk verir. Dışarıda eğlenmek, partiler, sosyal etkinlikler hiç sana göre değil. Kendi dünyanda, kendi kurallarını koyduğun bu küçük evrende sadece seninle aynı düşünen insanlar, en yakın arkadaşların ve ailen var. Onlarla birlikte olmak, onlarla sohbet etmek, onlarla gülmek sana yetiyor. Çünkü senin isteklerin büyük şeyler değil, küçük ama değerli anılar biriktirmek. İşte bu yüzden, sahip olduğun arkadaş grubunla dünyanın sonuna kadar gidebilirsin. Tabii ki, bu arkadaş grubunun en önemli özelliği dedikodu sevgisi. Evet, dedikodu sizin için bir yaşam tarzı. Kim ne yapmış, kim kiminle nerede görülmüş, kim ne giymiş... Bunlar sizin için önemli detaylar. Çünkü sizin için hayat, bu küçük ayrıntılarda saklı. Ve bu ayrıntıları paylaşmak, üzerine sohbet etmek sizin en büyük eğlenceniz. Bu yüzden, evet, sen Dilber Hala'sın. Kendine özgü bu yaşam tarzınla, kendi küçük dünyanda mutlu olmayı başaran, sıradan ama bir o kadar da özel birisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
44
28
14
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Dilber evin barkın yok mu?

pikasevde

Sen Dilber Hala'sın! evet istediğim dilber çıktı

earkadaslar28

Dilber evin barkın yok mu? Eee Ne bileyim ben eğlenmeyi severim ama eğlence mekanları/ dans/ içki gibi haram şeyleri sevmem .d

.bensiz.

dans etmek haram mı