Görüş Bildir
Haberler
Şehit Polis Ahmet Küçüktağ Toprağa Verildi

Şehit Polis Ahmet Küçüktağ Toprağa Verildi

adem kara
13.03.2014 - 12:13 Son Güncelleme: 13.03.2014 - 16:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehit Polis Toprağa Verildi

Gezi Parkı eylemlerinde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ için memleketi Elazığ'da tören düzenlendi. Gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tunceli' deki Berkin Elvan protestoları sırasında fenalaşarak kalp krizi geçirip kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ için Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Partili milletvekilleri, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz mesai arkadaşları ve ailesi katıldı.

Şehit polisin cenazesi emniyet müdürlüğü önündeki törenin ardından İzzetpaşa camiinde kalınan cenaze namazının ardından Harput şehir mezarlığına götürülerek burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze, Merkez İzzet Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Harput Mezarlığına defnedilecektir' denildi. Tunceli'deki Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine ve önünde bulunan zırhlı araçlara taş, havai fişek ve molotofkokteyli atan gruba müdahale esnasında, zırhlı araç içerisinde bulunan ve kalp krizi geçiren polis memuru Ahmet Küçüktağ, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Gerçek Gündem

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/guncel/31...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0