Görüş Bildir
Haberler
Schalke Bilic'i İstemiş

Schalke Bilic'i İstemiş

Fatih
30.12.2014 - 23:14

Bundesliga ekiplerinden Schalke 04’ün yakın zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’i istediği ortaya çıktı.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in menajeri Danko Dikic, yakın süre önce Alman ekibi Schalke 04'ün Bilic'e teklif getirdiğini açıkladı.

Bilic’in Türkiye’de çok popüler hale geldiğini söyleyen Dikic, “İstanbul’da çok fazla ilgi görüyor. O kadar popüler ki taraftardan kaçacak duruma geldi. Futbolseverler Slaven’i 100 metre öteden bile görseler, boynuna atlamaya çalışıyorlar” diye konuştu. Bilic’in, teknik adamlık kariyerinde üst düzey bir seviyeye geldiğini ifade eden menajer Dikic, yakın bir süre önce Bundesliga ekibi Schalke 04’ün yaptığı teklifi de ilk kez açıkladı. Sırp menajer, “Schalke, Di Matteo’yu göreve getirmeden önce bize bir teklifte bulundu. Ama Slaven Bilic, ‘Schalke büyük bir kulüp ama teklifi kabul edemem’ karşılığını verdi. Beşiktaş’ta devam etmek istedi” diye konuştu.

“HAMBURG’U ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR”

Slaven Bilic’in, Almanya’da Hamburg’u çalıştırmak gibi bir ideali olduğunu da belirten Danko Dikic, “Hamburg dışında İngiliz kulüplerini yönetmek de kariyer planları arasında yer alıyor” dedi. Öte yandan İngiliz ekibi Newcastle United’ın da Slaven Bilic’le ilgilendiği öğrenildi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın