Görüş Bildir
Haberler
Çok Sayıda Polise 'Yasa Dışı Dinleme' Gözaltısı

Çok Sayıda Polise 'Yasa Dışı Dinleme' Gözaltısı

Onedio Medya
06.11.2014 - 11:37 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 11:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

 YASA dışı dinmemelerle ilgili Kilis merkezli yapılan operasyonda çok sayıda polis gözaltına alındı.

Kilis Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yasa dışı dinleme yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belirlenen şüphelilere yönelik saat 06.00 sıralarında operasyon başlatıldı. Polis ekipleri, soruşturma kapsamında belirlenen şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın yaptı. Baskınlarda Diyarbakır Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Kilis eski İstihbarat Şube Müdürü Kenan Gök’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda polis gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen polisler, adliyeye sevk edildi.

Operasyonda kaç kişinin gözaltına alındığı ve suçlamalar ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapılacağı bildirildi.

DİYARBAKIR'DA 1 POLİS MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

KİLİS Cumhuriyet Başsavcılığı'nın usulsüz dinleme iddialarına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekolu' nda görevli 2'nci sınıf Emniyet Müdürü Kenan Gök, gözaltına alındı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın usulsüz dinleme iddialarına soruşturma genişletildi. Soruşturma kapsamında bir süre önce Kilis'ten Diyarbakır'daki Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'na atanarak burada öğretim görevlisi olarak görev yapan 2'nci sınıf Emniyet Müdürü Kenan Gök, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gözaltına alındı. Gök, soruşturmanın yürütüldüğü Kilis'e gönderildi.

Reşit ÇELEBİOĞLU- Canan ALTINTAŞ/KİLİS- DİYARBAKIR, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/kiliste-cok-say...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0