Görüş Bildir
Haberler
Şarkıcı Arto Gözaltına Alındı

Şarkıcı Arto Gözaltına Alındı

Ulaş
29.04.2014 - 17:23

Şarkıcı Arto Gözaltına Alındı

'Arto' olarak tanınan şarkıcı Harutyun Dalga, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki pasaport kontrol noktasında polisle yaşadığı tartışmanın ardından gözaltına alındı.

İSTANBUL

'Arto' olarak tanınan şarkıcı Harutyun Dalga, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki pasaport kontrol noktasında polisle yaşadığı tartışmanın ardından gözaltına alındı.

Tarifeli uçakla New York'tan Atatürk Havalimanı'na gelen şarkıcı Arto, pasaport kontrol noktasındaki business class tipi bilet sahibi yolcuların kullandığı özel bölümden geçmek istedi. Pasaport kontrol noktasındaki polis memuru, businnes class yolcusu olmadığı gerekçesiyle şarkıcının geçişine izin vermedi.

Tartışmada polise hakaret ettiği iddia edilen Arto, gözaltına alınarak, polis noktasında bir süre bekletildi.

Polis eşliğinde ifadesi alınmak üzere Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürülen Arto, gözaltına alınma sebebini soran gazetecilere 'Polis arkadaşlar istediklerini aldı. Business class sırasından, üstelik hakkım olduğu yerden elbette geçeceğim' dedi.

Arto, son zamanlarda ünlülere karşı bazı davranışlarda bulunulduğunu ifade ederek, 'Sonra da 'O ünlü diye bu sıraya mı girecek?' diyorlar. Ama o sıra zaten benim hakkımdı' ifadelerini kullandı.

Muhabir: İzzet Taşkıran/AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/kultur-sanat/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0