Görüş Bildir
Haberler
Sarı-Lacivertlilerin Muhtemel 11'i

Sarı-Lacivertlilerin Muhtemel 11'i

adem kara
15.03.2014 - 12:12

Fenerbahçe Farkı Arttırmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın puan yitirmesiyle eline geçirdiği fırsatı değerlendirip, seyircisi önünde 3 puan arayacak

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde yarın sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi kazanarak, en yakın rakibi Galatasaray ile arayı açmak istiyor.

Ligde 25. haftaya bir maç eksiğiyle 51 puanla giren sarı-lacivertli ekip, seyircisi önünde kazanırsa, Kardemir Karabükspor deplasmanında puan yitiren sarı-kırmızılıların 5 puan önüne geçecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, tribün olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili verebileceği olası hükmen galibiyet kararı, Fenerbahçe'ye 8 puanlık farkı getirecek.

Cezası nedeniyle sahasındaki son maçta Gençlerbirliği karşısında, sadece kadınlar ve çocukların bulunduğu tribünler önünde mücadele eden Fenerbahçe, yaklaşık bir aylık bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Çağatay Şahan yönetecek.

Yanal'ın kadro için alternatifi çok

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşip takıma dönmesi, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro tercihi konusunda alternatiflerini çoğaltıyor.

Sakatlıkları geçen savunmanın önemli isimleri Egemen Korkmaz ve Alves, teknik direktör Yanal'ın şans vermesi halinde Kayseri Erciyesspor mücadelesinde görev alabilecek.

Kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği ve tamamlanamayan Trabzonspor maçlarında forma şansı bulamayan Cristian ile sakatlığı geçen Meireles de teknik direktör Yanal'ın orta alan için değerlendirebileceği isimler arasında bulunuyor.

Muhtemel 11

Sakatlık sorunları nedeniyle Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in dünkü antrenmanda tedavi olup takımdan ayrı çalıştığı sarı-lacivertli takımda, Yanal'ın sahaya süreceği olası 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Emenike.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0