Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonluğun Ayak Sesleri: Güm Güm Güm!

Şampiyonluğun Ayak Sesleri: Güm Güm Güm!

Burçak Cürül Öztürk
16.03.2014 - 20:02 Son Güncelleme: 16.03.2014 - 20:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonluk Geliyor! Güm Güm Güm

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Fenerbahçe, evinde Kayseri Erciyespor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Fenerbahçe, evinde Kayseri Erciyespor'u 2-1 mağlup etti.

Maça Erciyes çok etkili başladı. İlk dakikada Sağ kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan ortada Edinho'nun kafa vuruşunu Volkan son anda kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada tam bir karambol oluştu ve ardından savunma topu gol çizgisinden çıkardı.

Toparlanan Fenerbahçe oyundaki kontrolü ele geçirdi. 33. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Sow'un pasında ceza alanı dışı hafif sağ çaprazında topla buluşan Kuyt, topu kaleye gönderdi ve mükemmel bir gol attı. 1-0

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Erciyes beraberlik golü içi Fenerbahçe kalesine yüklendi. 62. dakikada Sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında son çizgiden ceza alanına giren Yasin, Gökhan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar penaltı. Gökhan sarı kart gördü. Kullanılan penaltı vuruşunda Edinho topu sağ köşeden ağlarla buluşturdu ve skora eşitlik getirdi. 1-1

Bu golün hemen bir dakika sonrasında sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner, iki rakibinden sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı ve kale sahası içinde Emenike topa dokundu. Kaleci Gökhan'dan dönen topa Emenike diziyle bir kez daha dokundu ve topu ağlara gönderdi. 2-1

Kalan dakikalarda karşılıklı ataklar sonuç vermeyince sarı lacivertli ekip sahadan 2-1'lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

Bu skorla bir maçı eksik olan Fenerbahçe puanını 54'e çıkardı. En yakın takipçisi Galatasaray ile olan puan farkını 5'e çıkardı.

Kayseri Erciyesspor ise 25 puanda kalırken haftayı 17. sırada tamamladı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...

Sow Gözyaşlarına Hakim Olmadı

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan mücadelede ilginç bir an yaşandı.

Kayseri Erciyesspor karşısında mutlak iki gol pozisyonundan yararlanamayan Moussa Sow, mücadelenin 80. dakikasında son kaçırdığı pozisyonun ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Senegalli oyuncu değerlendiremediği pozisyonların ardından büyük üzüntü yaşarken, gözyaşlarını forması ile sildi ve maça devam etti. Deneyimli golcüyü takım arkadaşları ve tribünlerin yanı sıra Kayseri Erciyesspor kalecisi Gökhan da teselli etti.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/16/sow-goz...

Sow, kaçırdığı gollerden sonra ağlıyor.

Saraçoğlu'nda Berkin Elvan pankartı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Fenerbahçe, evinde Kayseri Erciyespor'u konuk ettiği maçta Fenerbahçeli taraftarar 269 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için pankart açtı.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/fu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hababam Kadıköy'de

Hababam Sınıfı filmindeki ‘Aç kapıyı Veysel Efendi’ sahnesi yıllar sonra gerçeğe dönüştü.

Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor’u konuk eden Fenerbahçe bugün Kadıköy’de sürpriz konuklar ağırladı.

‘Hababam Sınıfı’ filminde ‘Aç kapıyı Veysel efendi’ kelimeleriyle okuldan kaçarak Fenerbahçe maçına giden öğrencilerin bugün bu rüyayı gerçekleştirdi. O gün filmde yer alan ve bugün hayatta olan 20 Hababam Sınıfı oyuncusu Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki yerini aldı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0